Tânăra din imagine a aflat că are 77 de frați și surori. Asta nu e tot: Cine e tatăl ei, de fapt

eduard

O tânără de 26 de ani a crezut că este singură la părinți, însă la 20 de ani a aflat o veste șocantă, și anume că are 77 de frați și surori! Mai mult, a avut parte de o altă surpriză atunci când a aflat cine este, de fapt, tatăl ei.

Sheena Holland-Dolan, o femeie din Ohio, Statele Unite ale Americii a făcut o descoperire care i-a schimbat total viața. În urmă 6 ani, ea a aflat că părinții ei nu putut avea copii, așa că au apelat la o bancă de spermă. Atunci când a început să facă și alte căutări mai amănunțite despre familia ei adevărată, a avut parte de o surpriză! Femeia a descoperit că are 77 de frați secreți pentru că tatăl ei era donator.

Cine este, de fapt, tatăl celor 77 de copii
În urmă cu 6 ani, Sheena Holland-Dolan a descoperit că are un tată donator de spermă și 77 de frați și surori, motiv pentru care toată viața ei a fost dată peste cap. Tânăra spune că a fost șocată atunci când a aflat adevărul și chiar crede că ar putea avea și mai mulți frați decât atât.

Inițial, părinții ei nu au vrut să îi spună aceste detalii, însă până la urmă au făcut-o. Sheena a fost supărată pe ei, dar a început să se concentreze pe istoria familiei sale. Ea a apelat la un site specializat, iar o persoană i-a răspuns imediat, menționând că știe cine este tatăl ei biologic. Așa a aflat tânăra că, de fapt, părintele său este al 47-lea frate născut din același bărbat. Mai mult, a descoperit că tatăl său a făcut această alegere pentru a obține bani în plus în timpul facultății.

„Existența fraților nici măcar nu mi-a trecut prin minte când am căutat pe site-uri informații despre arborele genealogic. Mi-ar plăcea să-i cunosc pe toți frații mei vitregi, în cele din urmă.

Mă îngrijorează puțin că, dacă voi avea copii, va trebui să îi avertizez că trebuie să fie foarte atenți atunci când își aleg partenerii. Vor avea atât de multe rude apropiate acolo despre care nu vor ști nimic.”, a declarat tânăra, potrivit Daily Mail.

Sheena și-a cunoscut o parte din frații săi și cu unii chiar a creat o legătură strânsă. Însă, alții au preferat să se îndepărteze de această situație.

Lasă un comentariu