Tânăra care i-a luat viața prietenei sale, în Mangalia, dorește să rămână după gratii. ,,Se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă”

eduard

Loredana, fata care și-a ucis cu bestialitate prietena cea mai bună și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia va sta în arest pentru încă 30 de zile.

Criminala din Mangalia va mai sta după gratii, întrucât măsura arestului preventiv a fost prelungită de către tribunalul din Constanța.

Tânăra care și-a ucis prietena, în Mangalia, dorește să rămână după gratii

Avocații Loredanei nu au fost împotriva cererii de prelungire a arestului. De aici se poate deduce că agresoarea nu se opune ideii de a rămâne închisă. De asemenea, în timpul în care a stat în arest, tânăra a spus că, dacă ar fi pusă în libertate, ea ar putea reprezenta un pericol public, potrivit observatornews.ro.

,, Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată.

În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani.” , a dezvăluit, Cristian Ion, avocatul criminalei.

Despre crima din Mangalia

Asasinatul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 august. Chiar dacă Loredana a încercat să mascheze detaliile care o incriminau, aceasta a fost depistată la scurt timp de către poliție. După ce a fost arestată, atacatoarea și-a recunoscut teribila faptă.

Prietena Loredanei, Alina, și-a găsit sfârșitul crunt chiar în camera de hotel pe care cele două o împărțeau.

Aceasta din urmă a fost omorâtă prin înjunghiere, iar mai apoi, aruncată într-un parc din Mangalia, sub o bancă.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit a doua zi dimineața, pe 6 august. Cadavrul a fost dus în parc de către două persoane care aveau chipurile acoperite, potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Lasă un comentariu