Tânăr strivit de BMW în timp ce scotea bani de la bancomat. Șoferița a încurcat pedalele

0

Un tânăr de Piatra-neamț a fost rănit, în cursul zilei de vineri, după ce a fost lovit de o șoferiță cu BMW în timp ce scotea bani de la bancomat, relatează monitorulneamt.ro.

Șoferița de 20 de ani a încurcat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare și a accelerat, lovindu-l pe tânăr și o altă femeie care a fost și ea rănită ușor.

„Este vorba despre o șoferită de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț, pentru presa locală.
Potrivit presei locale, victima avut noroc deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips. și nu a fost astfel zdrobit în urma impactului. În momentul când maşina a intrat în el, tânărul a fost împins în interior, cu tot cu zidul din material mai moale şi aparat, dar chiar şi în aceste condiţii are leziuni foarte grave.
„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor.

Potrivit martorilor, șoferița doar ce achiziționase mașina cu câteva minute înaintea incidentului. Ea se afla în parcare pentru a întocmi actele de vânzare – cumpărare ale BMW-ului.

Tânărul rănit a fost transportat la spital pentru investigații.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă