Tabelul Karmic În Funcție De Data Nașterii. Află Ce Te Definește

eduard

În zona Tibetului se spune că sufletul poate să se reîncarneze de 9 ori. Cele nouă numere magice Mewa reprezintă cele nouă categorii de spirite astrologice. Fiecare număr are o interpretare care include relațiile karmice din viața trecută până în viețile viitoare.
Descrierea detaliată a fiecărei Mewa este prezentată mai jos:

Mewa 1 – Chikar
Sunteți în general pesimist în ceea ce privește viziunea dvs. asupra vieții. Poți părea foarte deschis și prietenos, dar, în interior, ai tendința de a fi încăpățânat. Este posibil să aveți o copilărie dificilă, dar să vă bucurați de o vârstă mijlocie și de o bătrânețe foarte norocoasă. Dacă sunteți de sex masculin, veți fi curajos. Dacă sunteți femeie, nu vă veți simți inferioară nimănui și vă veți înțelege bine cu alte persoane puternice.
Sunteți foarte sensibil la boli și nu aveți un sistem imunitar foarte puternic. Sunteți, de asemenea, susceptibil la boli legate de rinichi, vezică sau organe de reproducere. Starea ta de spirit poate fluctua și ești predispus la depresie. În cazuri extreme, puteți deveni, de asemenea, dependentă de droguri, așa că trebuie să fiți atentă atunci când folosiți droguri de orice fel.
În general, ai nevoie de multă dragoste din partea celor din jur, dar tu însuți nu ești foarte romantic. Se știe că ești destul de posesiv cu partenerii tăi.
Aveți un trai modest. În prima parte a vieții, veți trece prin schimbări semnificative de noroc, ceea ce poate duce la suferință emoțională. Cu toate acestea, veți fi fericit în ultima parte a vieții dumneavoastră.
Sunteți cel mai potrivit să lucrați în medii calme și reflexive pentru a reuși în viață. Vă veți descurca în special în meseriile care sunt în armonie cu apa.
În viața ta trecută ai fost rege pe pământ și mai târziu te-ai renăscut într-unul dintre regatele zeilor, după care ai renăscut în forma ta umană actuală.
În momentul nașterii, karma generală indică faptul că vei renaște fie ca o capră, oaie, rață, lebădă, o ființă umană care trăiește în munți, fie ca un Naga. Dacă comandați o statuie a lui Chenrezig, puteți genera meritele necesare pentru a renaște într-o familie umană bogată sau în tărâmul zeilor, dacă este cuplată cu multe fapte bune.
Mewa 2 – Ninah
Aveți un caracter plăcut și, în general, nu sunteți o persoană nervoasă. Aveți multă dragoste și respect pentru prietenii, partenerii și copiii dvs. Pe de altă parte, vă lipsește și ambiția și nu sunteți foarte inovator, deși aveți un simț ascuțit al detaliilor. În relațiile cu ceilalți, serviți ca mediator și sunteți cel mai potrivit în slujba celorlalți. În timp ce acest lucru le aduce altora o fericire reală, este posibil să nu primești creditul pe care îl meriți, ceea ce poate provoca anxietate emoțională.
Cei cu această Mewa lucrează în general cel mai bine dimineața, iar seara pot deveni neglijenți cu munca lor. De asemenea, puteți dezvolta un discurs foarte puternic, care poate avea un impact pozitiv asupra celorlalți. Cea mai bună vârstă a ta este între 45 și 47 de ani. Mewa ta indică o poftă foarte mare de dulciuri, așa că ar trebui să ai grijă, deoarece ai putea dezvolta diabet. Indică, de asemenea, vulnerabilitate la afecțiuni intestinale și afecțiuni care afectează sângele, pielea și spatele. În mod obișnuit, ai un fizic ușor corpolent și nu ești afectat de boli, dar dacă ai karma de a suferi de o boală, aceasta poate deveni mortală dacă nu este tratată bine sau la timp.
În materie de iubire, ești mai degrabă emotiv decât să ai capul limpede. De asemenea, aveți tendința de a vă copleși partenerii cu multă afecțiune. Nu sunteți nici bogat, nici sărac, dar vă bucurați de o avere moderată.
Vă veți dezvolta atunci când lucrați cu natura, în roluri precum agricultura sau horticultura. De asemenea, lucrați bine în poziții legate de beneficiul celorlalți și al comunităților.
Într-o viață anterioară, te-ai născut în tărâmurile infernale, după care te-ai renăscut în forma ta umană actuală. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că te vei renaște fie ca urs, fie ca maimuță, fie ca spirit în tărâmul fantomelor. Dacă comanzi o statuie a lui Vajrapani și îi faci ofrande și rugăciuni, poți genera meritele necesare pentru a renaște într-un regn al zeilor sau ca om.
Mewa 3 – SumDhing
Sunteți sociabil, vorbăreț, optimist și independent. Aveți o minte foarte pozitivă și ambițioasă, dar puteți fi nerăbdător și încăpățânat. Adesea nu sunteți dispus să suportați circumstanțele, prin urmare aveți o viață plină de suișuri și coborâșuri. Tendința ta de a vorbi poate duce la probleme în relații, mai ales cu partenerii. Cu toate acestea, ai capacitatea de a te descurca bine pentru tine și pentru familia ta, fără a avea nevoie de ajutor din partea altora. Cea mai bună vârstă pentru tine este între 34 și 38 de ani.
Sunteți puternic și activ din punct de vedere fizic, cu puține boli fizice, dar sunteți predispus la probleme psihice și tulburări nervoase. De asemenea, puteți avea karma de a vă răni în urma unor accidente.
Te maturizezi mai devreme în materie de dragoste, dar ai o natură directă și impulsivă în relațiile tale.
Faci bani repede, dar și averea ta este rapid cheltuită. Deși ai o avere bună, aceasta nu poate fi acumulată pentru mult timp.
Ți se potrivesc cel mai bine profesiile care se bazează pe vorbitul în public sau prin care te poți exprima. Acestea includ poziții precum cele de muzicieni, profesori, scriitori sau alte munci mai practice care implică o interacțiune intensă cu ceilalți.
Într-o viață anterioară, ai fost canibal și apoi te-ai renăscut ca elefant, după care ai renăscut în forma ta umană actuală. Renașterea ta actuală a fost condusă de o demonă-rocă, de un spirit șarpe feminin sau de un semizeu elementar, prin urmare ești cunoscut ca fiu/fiică a acestui spirit. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că vei renaște ca fiică a unui canibal, a unui elefant sau a unei păsări de munte. Dacă comanzi o statuie a lui Vajrasattva și reciți mantra lui Vajrasattva de 10.000 sau 100.000 de ori, alături de a face multe cadouri și de a fi o persoană generoasă, atunci poți renaște ca om în Occident. Această viitoare renaștere poate fi ca fiică a unei familii foarte bogate.
Mewa 4 – ZhiJang
Ai un caracter convențional și ești foarte ascultător față de părinții și bătrânii tăi. Ai un bun simț bun, dar ești indecis și te răzgândești des. Aveți o bunătate naturală de care se poate profita și, de asemenea, aveți karma de a se vorbi mult despre dumneavoastră. Poți obține rezultate bune în tot ceea ce faci, dar meritele vor fi de obicei revendicate de alții. În schimb, ești predispus să primești reproșuri și negativitate din partea celorlalți. Aveți o minte profundă, vă place să gândiți și să vă implicați în munca mentală, dar puteți fi pesimist. De asemenea, vă place să călătoriți, sunteți sensibil, iubiți curățenia și dispensați generozitate, dar vă enervați ușor. Cea mai bună vârstă pentru tine este între tinerețe și 38 de ani.
Mewa ta indică probleme digestive cronice și probleme respiratorii. Aveți un sistem imunitar delicat care este ușor de perturbat și se știe că sunteți foarte iritabil dimineața. De asemenea, ai karma de a suferi de reumatism, afecțiuni ale pielii, gută sau depresie mentală dacă jignești zeitățile locale ale pământului prin faptul că nu ești armonios cu mediul înconjurător. Dacă sunteți femeie, puteți fi predispusă la probleme legate de organele de reproducere.
De obicei, aveți trăsături care sunt seducătoare din punct de vedere fizic. Te comporți cu maturitate în relațiile tale, dar ai dificultăți în menținerea unor relații stabile.
Aveți un venit regulat și stabil, dar acesta este ușor de cheltuit. Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, deoarece, de obicei, nu ai nevoie de mult pentru a fi fericit. Sunteți, de asemenea, vulnerabil la furturi în sume mari.
Sunteți un bun comunicator și, ca atare, sunteți descurcăreț în poziții care implică medierea între alții, în poziții de relații publice sau în organizarea de evenimente. Alternativ, ești bun și în meseriile de producție sau în cele legate de lână, cum ar fi industria textilă.
Într-o viață anterioară, ai fost un Naga și apoi te-ai născut ca cerb alb, după care te-ai renăscut în forma ta umană actuală. Încarnarea ta actuală ca om a fost ajutată de un spirit Naga de sex feminin alb, de aceea ești cunoscut ca fiu/fiică de Naga. În momentul nașterii, karma generală indică faptul că te vei renaște ca porumbel, cuc sau om cu probleme de auz.
Mewa 5 – NgaSer
Ai un instinct foarte puternic de autoconservare și, ca atare, poți fi considerat egoist de către ceilalți. Caracterul tău este la extreme – fie foarte pozitiv, fie foarte negativ; muncitor și ambițios sau leneș și lipsit de entuziasm. Dacă ești foarte ambițios, vei fi greu de satisfăcut. De asemenea, puteți fi ușor de deturnat și puteți amâna îndeplinirea oricărei îndatoriri atribuite. În general, sunteți inteligent, dar nu veți fi o persoană foarte vorbăreață. Aveți o minte stabilă, o credință puternică și un bun control de sine. De asemenea, va trebui să depinzi uneori de părinții tăi și de aceea ești norocos că te-ai născut în locul potrivit. Cea mai bună vârstă pentru tine este după 42 de ani, după care viața ta se îmbunătățește în bine.
Aveți un sistem imunitar foarte bun; cu toate acestea, puteți fi afectat de tremurături, febră, tulburări de sânge și hipertensiune. Aveți karma de a suferi de tulburări limfatice, serice sau biliare. Există, de asemenea, o amenințare de vătămare din cauza furturilor. Cu toate acestea, dacă îți petreci timpul angajându-te în practici spirituale, îți poți prelungi viața și poți evita orice problemă de sănătate.
Aveți o nevoie puternică de dragoste și sunteți foarte pasional. Cu toate acestea, aveți tendințe dominante care pot apărea ca fiind dominatoare în relațiile cu ceilalți.
Dacă aveți karma de a suferi pierderi financiare, vă veți recupera și din acest lucru foarte repede. Aveți tendința de a paria foarte mult, ceea ce duce la o ruină financiară dezastruoasă. Aveți karma de a deține terenuri, dar proprietatea proprietăților nu va fi stabilă.
Sunteți potrivit pentru majoritatea locurilor de muncă. Dacă sunteți înzestrat cu o inteligență și o ambiție ridicată, ar trebui să vă propuneți să lucrați în poziții înalte, în care veți prospera.
În viața anterioară, ați fost călugăr sau practicant ascetic, apoi ați renăscut fie ca prinț, fie ca rege. După aceasta, ai renăscut ca spirit, după care ai renăscut în forma ta umană actuală. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că vei renaște ca maimuță sau ca găină. Dacă comandați o statuie sau o thangka a lui Buddha Shakyamuni, puteți genera meritele necesare pentru a renaște ca practicant tantric sau ca om cu bună credință în viața spirituală. În viața următoare, poți renaște fie ca fiu al unui om de afaceri, fie ca vampir, dacă degenerezi și te implici în activități nevirtuoase.
Mewa 6 – druKar
Aveți calitățile înnăscute ale unui lider. Aveți un impuls foarte puternic în viață, aveți obiective înalte și urâți eșecul. De asemenea, ai un caracter foarte spontan și ești intuitiv. Excelezi la creativitate, inovație și spiritualitate. Îți place să călătorești și să dormi și ești puternic atât din punct de vedere mental, cât și fizic. S-ar putea să nu fiți frumos sau ingenios în comunicarea cu ceilalți, dar aveți o minte foarte frumoasă. Excelezi în a-i ajuta pe ceilalți și îți este ușor să îți faci prieteni. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste prietenii nu durează mult timp. Cea mai bună vârstă pentru tine este peste 40 de ani.
Aveți tendința de a vă suprasolicita și de aceea puteți suferi de dureri de cap, febră și vertij. Aveți inima, plămânii și oasele fragile și de obicei aveți un corp slab și angular.
De obicei, ești destul de dominator în relațiile tale și poți chiar să faci tot posibilul să fii așa.
Sunteți foarte priceput în domeniul financiar, dar vă asumați și multe riscuri financiare. Dacă dețineți proprietăți, aveți karma că acestea vă pot fi luate de alții. Dacă lucrați sau locuiți în proprietăți de culoare roșie, atunci veți fi prosperi.
Sunteți potrivit în ocupații legate de lege, posturi didactice, posturi de conducere sau roluri religioase, cum ar fi preoția.
În viețile tale anterioare, te-ai născut în tărâmul zeilor, apoi ca o fantomă înfometată, după care ai devenit preot și apoi cerb. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca meditator sau pasăre. Dacă te angajezi în acțiuni negative în această viață, vei renaște ca fiică a unui șaman. Dacă vei comanda o statuie sau o thangka a lui Namgyalma sau a guru-ului tău, vei genera meritele necesare pentru a te naște în Occident ca o persoană foarte inteligentă sau pentru a renaște în tărâmurile zeilor.
Mewa 7 – DunMar
Ești rapid la minte și atent la detalii. Ești optimist în viziunea ta, dar ai tendințe manipulatoare. Cauți fericirea și libertatea. Vă concentrați asupra aspectului exterior și adesea vă enervați când sunteți ignorat. De asemenea, poți fi foarte emotiv uneori. În funcție de karma ta, poți avea un ego puternic și poți fi atras să comiți fapte păcătoase. Vei crește constant în timp, îmbunătățindu-ți viața, dar ai, de asemenea, karma de a distruge toate acestea într-o singură clipă dacă nu ești atent. În general, aveți, de asemenea, karma de a nu suferi de foame. Cea mai bună vârstă pentru tine este de la 40 de ani în sus, când devii stabil din punct de vedere emoțional.
Sunteți predispus la anumite afecțiuni legate de stomac, cum ar fi tulburările gastrice, dar și la afecțiuni legate de rinichi și de organele de reproducere. Sunteți predispus să suferiți de crize de oboseală și aveți o constituție slabă. Ar trebui să fii atent în preajma cuțitelor și a altor obiecte ascuțite, deoarece ai tendința karmică de a fi rănit. De asemenea, ar trebui să evitați carnea roșie, deoarece aceasta poate crea condițiile karmice pentru a avea riscuri majore de sănătate. Cel mai bine ar fi să devii vegetarian.
Ești foarte atrăgător și senzual, cu o dragoste înnăscută pentru libertate, așa că o alegere corectă a partenerului este foarte importantă pentru tine.
Acumulați bani pentru a-i cheltui, de aceea nu aveți averi mari. Dacă lucrezi dintr-o clădire de culoare roșie sau albă, vei prospera. Vi se potrivesc domenii precum vânzările, predarea, vorbitul în public sau munca de misionar.
În viețile tale anterioare, ai fost un spirit care a trăit pe un munte și apoi a renăscut ca semi-zeu. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca o insectă, un câine sau ca spirit. dacă comandați o statuie a Tarei și vă mărturisiți negativitățile, vă puteți crea meritele necesare pentru a renaște ca om sau ca o persoană hirotonită care păstrează cu tărie disciplina.
Mewa 8 – gaiKar
De obicei ai o înfățișare blândă, dar adevărata ta forță se află în interior. Ai o minte puternică, o viziune tradițională și îți poți impune voința asupra celorlalți. Sunteți încăpățânat și țineți la opiniile dvs. care nu pot fi schimbate cu ușurință. De asemenea, ai o părere foarte bună despre tine însuți. Sunteți inteligent și aveți o minte ascuțită, dar sunteți predispus să vorbiți despre subiecte fără legătură. Sunteți prețuit de ceilalți și astfel câștigați foarte ușor respect. Aveți o educație bună având în vedere mediul în care vă aflați, iar credința înnăscută va face să duceți o viață spirituală. Aveți tendința de a le purta pică celorlalți care fac cele mai mici greșeli. În general ești o persoană bună și ai un bun protector care te ajută.
Aveți karma de a suferi de probleme neurologice sau de ipohondrie. De asemenea, poți suferi de constipație cronică și de probleme musculare la nivelul spatelui și al umerilor. Aveți de obicei un corp mare, solid și bine construit. Atunci când vă îmbolnăviți, va fi ușor de tratat, mai ales dacă boala apare în ultima parte a vieții.
Dai tot ce ai mai bun atunci când iubești pe altcineva fără ezitare; cu toate acestea, îți ia mult timp pentru a-ți acorda dragostea. Vei fi fericit în căsnicie doar dacă ai încredere deplină în partenerul tău.
De obicei, beneficiați de noroc la începutul vieții. Puteți obține cu ușurință câștiguri financiare și faceți investiții bune. Sunteți bun în toate pozițiile care necesită încrederea celorlalți, deoarece veți da totul atunci când ceilalți au încredere în dumneavoastră.
În viețile anterioare, te-ai născut pe un tărâm barbar, apoi ai renăscut într-unul dintre tărâmurile zeilor. În această viață actuală, ești binecuvântat de zeii din Raiul Tushita, de aceea se spune că ești fiul/fiica unui zeu. La momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca ființă umană de sex feminin. Dacă ai comandat o statuie sau o thangka a lui Buddha Shakyamuni, cel mai probabil vei renaște ca sculptor sau ca o persoană care practică intens spiritualitatea. După aceasta, vă veți naște în tărâmul zeilor.
Mewa 9 – GuMar
Sunteți în mod tipic sensibil și emoțional, dar și un extrovertit. Aveți adesea o viață foarte bună, dar puneți mult accent pe frumusețea exterioară. puteți fi hipercritic pentru că așteptați prea mult de la ceilalți, sunteți impulsiv și, de asemenea, nerăbdător. Deși aveți o minte deschisă, puteți fi, de asemenea, gelos și aveți o dorință puternică de proprietate personală. Există posibilitatea ca relațiile cu rudele să se strice rapid, așa că cel mai bine ar fi să fiți vigilent cu privire la asocierea cu ceilalți. Ai karma de a practica o altă cale religioasă decât cea a părinților tăi. Cea mai bună vârstă pentru tine este din tinerețe până la vârsta mijlocie. Viața ta se poate deteriora dacă nu ai suficiente merite bune.
Sunteți puternic și suplu, cu o constituție medie. Aveți karma de a suferi de probleme legate de ochi și inimă și puteți fi afectat de insomnie cronică sau chiar de probleme nervoase.
Vă găsiți cu ușurință parteneri fie prin înfățișare, fie prin discurs. Sunteți atrăgător și îndrăzneț. Aveți, de asemenea, un caracter înflăcărat și puteți fi foarte gelos și posesiv în relațiile dvs.
Aveți o avere medie, nu sunteți nici bogat, nici sărac și totuși aveți nevoie să cheltuiți mulți bani. Deși ai nevoie de bani, nu ai perseverența necesară în domeniul financiar pentru a obține acest lucru. Prima parte a vieții tale va fi dificilă, dar acest lucru se va atenua în anii următori. Dacă părinții tăi nu sunt bogați, vei reuși să îți câștigi existența prin eforturi proprii. Pentru a preveni orice negativitate în ceea ce privește bogăția și averea, este recomandat să aveți pujasspaniat Yangdup pentru dumneavoastră.
Te dezvolți în roluri artistice, cum ar fi actoria, scrisul și așa mai departe.
Într-o viață anterioară, v-ați născut ca un spirit care trăia sub pământ, apoi ați renăscut ca un câine într-o familie bogată, apoi ca șaman, iar apoi ca fiul unui medic ceresc într-un tărâm al zeilor. În momentul nașterii, karma generală indică faptul că veți renaște ca un câine, o maimuță sau un sărac dacă vă implicați în acțiuni negative în această viață. Dacă comanzi o statuie sau o thangka a lui Manjushri și te angajezi în recitarea mantrei lui Manjushri, te vei renaște ca fiu al unei familii bogate din Occident sau ca zeu care trăiește în nori.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu