SURSE din anchetă: Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze?

0

Fosta soție a lui Alex Bodi, cea care l-a denunțat pe afacerist, face declarații tulburătoare. Ce intenții ar fi avut bărbatul cu Bianca Drăgușanu?
Cel mai controversat dosar de prostituție din România, în care este cercetat Alex Bodi, continuă să șocheze. Ancheta în desfășurare scoate la iveală detalii cutremurătoare despre planurile afaceristului în ce o privește pe Bianca Drăgușanu, potrivit Playtech.ro.
În urmă cu două săptămâni, Poliția Română demara cel mai amplu proiect de deconspirare a grupărilor de proxeneți și au făcut simultan sute de descinderi în toată țara. Acela a fost momentul critic pentru Alex Bodi, care a fost ridicat și dus la audieri, ca mai apoi procurorii să decidă arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
Afaceristul se află în închisoare și riscă ani buni de detenție, dacă va fi găsit vinovat pentru prostituție, proxenetism, șantaj și cămătărie. Conform anchetatorilor, cea care l-a dat în vileag a fost chiar fosta soție, Iulia, alături de care are doi copii.
Femeia le-a spus polițiștilor că Alex Bodi ar fi vândut-o multor bărbați pentru anumite sume de bani, iar mai apoi a șantajat-o să întrețină relații intime cu diverși bărbați. Tot ea le-a spus anchetatorilor cine sunt ceilalți membri ai rețelei și cum racolau fetele. Organizație se întindea în mai multe țări din Europa precum Austria, Germania, Franța, Italia sau Elveția.

Bianca, la un pas să fie racolată de propriul soț?
Surse din anchetă au declarat pentru Playtech.ro că Iulia a făcut dezvăluiri în ce o privește pe Bianca Drăgușanu. Femeia a spus că Alex Bodi i-ar fi mărturisit că are de gând să o racoleze pe Bianca și să o determine să practice prostituția. Ea nu a știut să precizeze dacă acest lucru s-a întâmplat deja sau nu, însă potrivit declarațiilor Iuliei, era imposibil ca Bianca să nu știe cu ce se ocupa fostul ei soț.

Mai mult, femeia este sigură că e doar o chestiune de timp până când diva va fi chemată să dea declarații, pentru a afla adevărul chiar de la ea.