Surprize mari la TV de Revelion. O actriță iubită de români pregătește un show spectaculos

0

În noaptea dintre ani, românii care au hotărât să rămână acasă vor avea parte de tot felul de surprize pregătite la tv de către vedetele lor preferate. Dacă la Antena 1 telespectatorii vor putea urmări Revelionul lui Dan Negru, la Antena Stars o îndrăgită actriță îi așteaptă la o ediție specială Star Chef.

Revelion special cu Adriana Trandafir

La Antena Stars, îndrăgita actriță Adriana Trandafir va fi gazda unei ediții speciale de Revelion, Star Chef.  Începând de la orele 16.00, telespectatorii sunt invitați la distracție și voie bună, cu artiști și bucătari celebri. Chef Mino va prepara bucate tradiționale care nu au voie să lipsească de pe masa de sărbători, iar Adriana Trandafiri va asigura distracția serii.

Iată care sunt vedetele ce vă așteaptă la Star Chef în ultima zi din acest an: Maria Constantin, Diana Bișinucu, Nicu Paleru, Carmen Șerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel și mulți alții.

Ediție specială de Revelion la Antena Stars. Gazda emisiunii este o actriță celebră

Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuţite, Rikito Watanabe, iar Diana Bişinicu va fi coechipiera lui Chef Mino.

De la bucătărie, telespectatorii vor fi invitați în camera de distracție alături de Adriana Trandafir- gazda emisiunii și invitații săi. Nume mari din muzica de petrecere vor asigura un show pe cinste, așa ca la final de ani.

Antena 1 vă pregătește al 22-lea Revelion cu Dan Negru

În acest an Antena 1 va difuza cel de-al 22-lea Revelion cu Dan Negru. Ediția din 2021 se anunță a fi una explozivă, cu surprize mari pentru telespectatori. Au fost invitate cele mai iubite vedete din România, de la artiști, oameni de televiziune, cântăreți, actori, până la influenceri și fețe cunoscute din showbiz-ul românesc.

Anul trecut Revelionul lui Dan Negru s-a clasat pe locul al doilea în topul audiențelor tv din Europa, după BBC, fiind al doilea cel mai urmărit program tv european.

Deși reușește să bată recorduri an de an cu Revelionul care îi poartă numele, Dan Negru îi sfătuiește pe români să nu stea în fața micilor ecrane în noapte dintre ani și să se bucure de familie și cei dragi.

E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online, a spus Dan Negru.

Potrivit unor surse, costurile cu invitații pentru Revelionul de la Antena1 se ridică la aproximativ 200.000 de euro.