Surprize mari la Survivor 2022! S-a aflat care sunt concurenții din echipa Faimoșilor

0

Survivor este una dintre cele mai iubite competiții de la noi din țară. Celebrul show aduce în atenția concurenților și telespectatorilor o mulțime de probe, care mai de care mai interesante. Un nou sezon este pe cale să înceapă și acum s-a aflat și cine va face parte din echipa Războinicilor.

Concurenții din echipa Faimoșilor

Concursul Survivor este pe cale să înceapă, după ce sezoanele trecute au înregistrat un mare succes. Este unul dintre cele mai iubite show-uri, menit să aducă în fața celor de acasă un spectacol de zile mari. La fel ca până acum, se formează două echipe cu câte 12 concurenți, care se pregătesc pentru plecarea în Republică.

Producătorii și întreaga echipă i-a anunțat deja pe fani să fie pregătiți, pentru că astăzi vor afla numele primilor concurenți care intră în joc, mai exact în echipa Faimoșilor. Este vorba despre persoane celebre, iubite de cei de acasă, care promit să facă mare show și să dea tot ce au mai bun.

Astăzi, La Măruță s-a aflat cine sunt cele 12 vedete care intră în cursa pentru marele premiu. Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare a vieții lor și speră că vor ajunge acolo unde și-au propus.

Survivor s-a mutat la ProTV

Show-ul Survivor a suferit și modificări odată cu noul sezon. Dacă până acum, fanii puteau urmări competiția la KanalD, se pare că formatul s-a mutat la ProTV. Producătorii au anunțat că această modificare va fi cu adevărat un succes, pentru că ProTV își va pune amprenta serios asupra emisiunii și îi va da o notă originală, așa cum face mereu.

‘Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă’, a declarat directorul de programe PRO TV.

Daniel Pavel, prezentatorul concursului, spune că nu este o competiție deloc ușoară și că nu oricine îi poate face față. Astfel, îi încurajează pe concurenți să se pregătească înainte.