SUPERSTIȚII DE SĂRBĂTORI. Ce să pui sub preșul de la intrare ca să atragi norocul și banii în casa ta

eduard

Mulți români sunt superstițioși, iar multe dintre sperstiții în care cred al legătură cu partea financiară.

Există o mulțime de trucuri prin care poți să atragi norocul și banii în casa ta. Un obicei banal te va ajuta să eviți pierderile financiare din viața ta, dar și alte probleme, spune Lidia Fecioru.

Bionergoterapeutul spune că dacă faci acest lucru nu vei regreta deloc. Trebuie doar să pui sub preșul de la intrare niște bani, mai exact niște monede. Ele te vor ajuta să atragi norocul și banii în casă.

Dar acesta nu este singurul loc în care trebuie să pui monede. Mai poți pune bani și sub pragul casei. În acest fel, spune Lidia Fecioru, banii vor găsi un obstacol atunci când vor să iasă din casă. Astfel, pierderile financiare vor fi practic blocate sau încetinite, potrivit fanatik.ro.

„Banii nu dispar de lângă noi, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

De asemenea, mai putem să punem câteva bancnote și sub fața de masă ca să atragem prosperitatea.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu