Suma pe care Anamaria Prodan ar fi primit-o pentru participarea la America Express. Nu e deloc mare, te aşteptai la mai mulţi bani

eduard

Anamaria Prodan a participat la America Express, ipostază în care nu se gândea nimeni să o vadă. Mulți s-au gândit că apariția ei în acest show i-a costat mult pe producători, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Ce sumă a primit, de fapt, impresara ca să intre în joc.

Anamaria Prodan a trăit clipe de groază la America Express
Romică și Cătălin Țociu au experimentat o „pedeapsă surpriză” în cadrul show-ului America Express, după ce au fost salvați de misteriosul „soare verde” în timpul cursei pentru ultima șansă. Cei doi au anticipat momentul „pedepsei”, însă au fost surprinși când dintr-o mașină albă a coborât nimeni alta decât Anamaria Prodan.

Aceasta a știut că va avea parte de probe grele, dar nu se gândea niciodată că totul va fi atât de dificil. A fost determinată încă de la început și voia să îi ajute pe cei doi, dar au existat momente când mai mult i-a încurcat, când a dat de greu.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt”, spunea vedeta.

Anamaria Prodan a rămas uimită când a văzut în ce condiții era nevoită să doarmă. A ajuns într-un loc straniu, ce semăna mai mult cu o casă părăsită decât cu o locuință în care se putea trăit. A avut parte de șocul vieții sale și a făcut mărturisiri interesante.

„N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, a fost reacția ei când a văzut unde trebuia să înnopteze.

Romică Țociu a cofirmat faptul că impresara a avut parte de trăiri ciudate în competiție. Știa că va da de greu, dar nu se aștepta că va trăi cea mai neagră noapte din viața ei, într-un loc înspăimântător.

„Anei i-a fost frică să deschidă și frigiderul ca să nu sară ceva de acolo. Eu cred că Ana a trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”, a povestit Romică Țociu.

Cu cât a fost plătită Anamaria Prodan la America Express
Cu Anamaria Prodan alături, echipa a început o nouă etapă pe Drumul Soarelui, un traseu plin de provocări și misiuni complexe. Prima cursă a adus noroc, datorită abilităților remarcabile în vânzări ale Anei.

Chiar dacă echipa lui Romică Țociu a plecat cu un dezavantaj, au reușit să depășească toate celelalte echipe, inclusiv cea condusă de Alexia și Aris, care se afla în frunte, și au câștigat imunitatea mare. Aceasta le-a asigurat un sejur la hotel și, cel mai important, bilete către destinația finală – Argentina.

Apariția Prodancăi a fost o surpriză mare atât pentru cei de acasă, dar mai ales pentru echipa în care a intrat. Chiar dacă nu era concurentă, și ea a trebuit să respecte anumite reguli și să facă sacrificii.

Vedeta a fost obligată să renunțe la toate bunurile de valoare și nu a putut utiliza telefonul mobil în timpul competiției, exact ca ceilalți colegi ai săi. Pentru toate acestea, Anamaria Prodan ar fi primit suma de 2.500 de euro, iar pentru a apăra o etapă la America Express, i s-au oferit cazare, masă și transport.

Bebeto și-a făcut praf tatăl
Bebeto îi calcă pe urme tatălui său, unul dintre cele mai mari nume ale fotbalului românesc. Fiul lui Reghe și al Prodancăi este foarte pasionat de sport și acum a avut parte de o reușită la care nimeni nu se aștepta atât de repede.

La doar 15 ani, Laurențiu Reghecampf Jr. a debutat la seniori. Cel care a purtat tricoul cu nr. 19 a intrat în repriza secundă a meciului cu LPS Clinceni 2, din liga a 4-a Ilfov, unde a jucat preț de câteva minute.

Tânărul este mândru de tot ce a realizat și le-a mulțumit oamenilor care i-au fost alături. I-a menționat pe antrenorii săi, pe cei de la conducerea echipei în care a debutat, mama și surorile sale, dar și-a ieșit din minți când a fost adus în discuție tatăl său.

Adolescentul a mărturisit că Reghe nu s-a interesat deloc de situația sa și evoluția sportivă și nu l-a sunat nici măcar să îl felicite. Pentru asta, a cerut să nu mai fie asociat cu antrenorul, pe care l-a numit „domnul acela”, de parcă era doar un străin pentru el.

„Sunt foarte fericit și recunoscător antrenorilor mei, lui Tomy Neubert, care se ocupă suplimentar de mine, lui Roberto Iancu, care face pregătire individuală cu mine, conducerii echipei Olimpic Snagov, care mi-a dat această șansă atât de mare, mamei mele care trăiește pentru mine și pentru surorile mele, surorilor mele pe care le iubesc enorm și tuturor celor care au avut încredere în mine.

Mulțumesc colegilor mei care mă ajută zi de zi și mă susțin. Azi este despre mine, mama si surorile mele. Domnul despre care mă întrebați (n.r.- Laurențiu Reghecampf) nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare sau un mesaj de la mulți ani în toți anii ăștia! Vă rog să nu mai asociați imaginea mea și a familiei mele cu acest domn”, a declarat Bebeto Reghecampf, conform digisport.ro.

Anamaria Prodan a cerut și ea să se știe clar că familia lor nu vrea să mai fie comparată cu Reghe. Speră doar că, la un moment dat, își va da seama de greșelile făcute și va veni să aibă grijă de familia sa și de copiii lui, care sunt dezamăgiți de faptul că i-a părăsit.

Lasă un comentariu