Suma exorbitantă pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit-o într-un supermarket: „Este jale”

eduard

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află într-o vacanță, în Grecia, alături de fetițele lor, Victoria și Iris.

Înainte de a pleca în concediu, cei doi soți au făcut cumpărăturile necesare pentru a se asigura că nu le lipsește nimic, însă mare le-a fost mirarea atunci când au văzut suma fabuloasă pe care au cheltuit-o la supermarket.

Reacția vedetei de la Antena Stars, în rândurile de mai jos.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de 8 ani și au devenit părinți pentru prima dată în anul 2017. Doi ani mai târziu, în 2019, prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, Iris. Cei doi soți se împart între viața personală și profesională și au grijă să se ocupe, ca la carte, de creșterea fetițelor și să nu rateze niciun moment important din copilăria lor.

Astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au luat fetițele și au plecat într-o binemeritată vacanță. Pentru a fi siguri că totul este pus la punct, cei doi soți au dat o „fugă” la supermarket, acolo unde au plătit o sumă uluitoare pentru „strictul necesar”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cumpărături de 1.700 de lei: „Zici că mergem într-o țară subdezvoltată”
În cadrul unui clip postat pe rețelele sociale, vedeta de la Antena Stars a mărturisit că ea și soțul său au exagerat puțin cu toate cumpărăturile, însă a devenit o obișnuință să achiziționeze mai multe lucruri decât trebuie.

„Am fugit de acasă împreună cu soțul și am plecat să facem niște cumpărături. Problema este că noi doi când ieșim la cumpărături este jale.

Acum facem cumpărături pentru plecatul în vacanță, deci nu cumpărături uzuale”, au spus cei doi în mediul online.

Ulterior, după ce au ajuns la casa de marcat, cei doi au fost extrem de surprinși când au văzut că au de plătit nici mai mult, nici mai puțin de 1681,98 lei.

„A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă seara ar fi bine să-l luăm de aici.

O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc”, spune Tavi Clonda. „Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată. Și uite așa am terminat cumpărăturile și am plecat după ce ne-am ușurat bine de bani”, a conchis Gabriela Cristea.

Lasă un comentariu