Ultimate magazine theme for WordPress.

Știai că Regina Elisabeta are o sosie? Iată ce rol are aceasta!

0 1.021

Au tot existat zvonuri de-a lungul anilor că suverana Marii Britanii ar folosi o sosie în anumite situații. Ei bine, ipoteza e cât se poate de adevărată. Regina Elisabeta are, într-adevăr, o dublură, pe care CULMEA chiar ea a aprobat-o.

Femeia în cauză se află în slujba reginei de mai bine de 30 de ani și se numește Ella Slack. În vârstă de 76 de ani, Ella are un rol foarte important la Buckingham. Aceasta reprezintă monarhul în fața tuturor la repetițiile dinaintea evenimentelor oficiale. Deși puțini știu, înainte ca un eveniment oficial să aibă loc, responsabilii de la Buckingham, de exemplu, pun în scenă un scenariu care se va repeta și-n ziua evenimentului.

Ella are rolul, așadar, să ”joace” rolul suveranei, stabilindu-se astfel detalii organizatorice. Femeia a participat la peste 50 de repetiții și spune că asta a devenit cariera sa: ”Totul a început pe când eram la BBC şi producătorul a venit să mă vadă şi să-mi spună că Regina a trimis un mesaj în care ne-a întrebat dacă putem face ceva cu faptul că, atunci când se afla la Cenotaph (n.r. un monument), îi venea soarele în ochi. Atunci i-am spus că aş putea să vin eu şi să stau în poziţie. Iar asta a dus la alte lucruri. Am mers cu caleaşca regală şi alte astfel de lucruri. Am înlocuit-o la State Opening of Parliament. Nu am avut, totuşi, niciodată voie să mă aşez pe tronul din House of Lords. (…) Dacă sunt în caleaşcă sau maşină, atunci fac cu mâna!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata