Stefania a spus adevărul despre relația ei cu Speak. S-au despărțit?

0

În ultima vreme, Ștefania a fost surprinsă fără inelul de logodnă și mulți au scris că ea și Speak s-ar fi despărțit. Cântăreața a rupt tăcerea și a spus adevărul despre ce se întâmplă între ei.

Speak și Ștefania au făcut furori în Asia Express, unde au reușit să cucerească inimile telespectatorilor. Cei doi au fost foarte uniți în timpul reality-showului și s-au dovedit a fi una dintre cele mai puternice echipe, ajungând în finală. Mai mult. Experiența nu o vor uita niciodată, având în vedere că cei doi s-au logodit chiar în timpul competiției.

După ce s-au întors acasă s-au apucat de pregătirea nuntei, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Mai mult, în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. I-ar fi dat de gol faptul că Ștefania a renunțat să mai poarte inelul de logodnă.

Cântăreața Ștefania a acceptat să vorbească despre așa-zisa despărțire de Speak și a dezvăluit motivul emoționant pentru care a decis să nu mai poarte inelul de logodnă.

“Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soția a lui Speak în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Ștefania și Speak nu au ales o dată pentru nuntă, însă, au subliniat că vor să aibă loc după ce se va încheia pandemia, când va fi totul în siguranță, iar nașii vor fi niște prieteni buni de-ai lor, Monica Munteanu și soțul ei.