Ștefan Bănică, în lacrimi la X Factor. Ce a spus pe scenă în fața tuturor

0

Ștefan Bănică, în lacrimi la X Factor! Sezonul 9 se anunță unul plin de emoții atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Cântărețul nu s-a sfiit să își arate emoțiile și a izbucnit în lacrimi după unul dintre momentele pregătite de una dintre cele nouă fete din grupa sa.

Echipele alese de jurați au intrat în bootcamp. Loredana Groza a decis are sunt concurenții din categoria de vârstă 14-24 de ani care merg în etapa Duelurilor, iar în seara zilei de 27 noiembrie va veni rândul lui Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică a izucnit în lacrimi la X Factor
În această seară, de la 20.30, este rândul lui Ștefan Bănică și al grupei sale să trăiască aceleași emoții. Grupa de fete cu vârsta de sub 24 de ani a juratului este considerată cea mai puternică de anul acesta, la X Factor, stârnind chiar invidia celorlalți trei jurați. Nouă locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar o concurentă a fost aleasă de jurat din rândul celor care au primit trei voturi. Dintre ele vor rămâne doar trei.

Cele nouă fete din echipa lui Ștefan Bănică Jr. care se vor duela în această etapă a bootcamp-ului sunt: Alexandra Sîrghi, Ana Paula Rada, Andra Baranga, Andrada Precup, Andreea Dobre, Ioana Ardelean, Marta Verrecchia, Melania Cuc și Oana Velea. Una dintre ele va avea un moment spectaculos, plin de emoție, care va smulge lacrimile juraților. Rămâne însă să vedem care dintre ele.

“E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs”, a spus Ștefan Bănică cu ochii în lacrimi.

Emoții mari pentru Ștefan Bănică
Nu va fi o luptă ușoară nici pentru Ștefan Bănică, nici pentru cele nouă concurente, având în vedere că sunt doar trei scaune disponibile. Mentorul lor a dezvăluit că grupa lui este una extrem de talentată și speră că oamenii vor avea parte de un adevărat show în această seară. Totodată, juratul X Factor a dezvăluit că ceea ce urmărește el este evoluția tinerelor.

”Pentru mine contează enorm evoluția lor și sper să aveți parte cu toții de un spectacol în această seară! Noi suntem grupa 14-24 de ani, noi trebuie să evoluăm, cu asta ne luptăm vizavi de concurenții experimentați, care pot face mai mult spectacol. Noi trebuie să ajungem la inima oamenilor! Am o grupă foarte talentată, foarte puternică, am tipuri diferite de a cânta și timbre diferite”, a declarat Ștefan Bănică, juratul X Factor, de la Antena 1.

Concurenții din echipa Loredanei Groza
Loredana Groza a fost prima care a trecut prin această etapă “dureroasă” și și-a ales deja concucerenții. Seara trecută, grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți. Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etpa următoare.