Soția lui Răzvan Gorcinski, mesaj sfâșietor pe Facebook, după moartea toboșarului de la Proconsul: „Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”

eduard

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață la 42 de ani, după ce a fost internat în spital cu septicemie. Prietenii, familia și fanii artistului s-au rugat pentru vindecarea lui, însă în cursul zilei de vineri, 1 septembrie 2023, a fost anunțat decesul.

Răzvan Gorcinski a fost unul dintre cei mai cunoscuți membri ai trupei Proconsul și unul dintre cei mai apreciați toboșari din țară. La doar 42 de ani, acesta a fost internat în spital cu septicemie, încercând să lupte pentru propria lui viață. Din păcate însă, problemele medicale i-au adus sfârșitul în cursul zilei de vineri, 1 septembrie 2023.

Pe rețelele de socializare, formația Proconsul, prietenii și fanii lui Răzvan și-au exprimat sincerele regrete și i-au adus un ultim omagiu artistului. Cu toate acestea, cel mai sfâșietor mesaj a fost cel publicat de Sonna, soția lui Răzvan. Tânăra a publicat inclusiv o fotografie cu cei doi la nuntă și și-a exprimat durerea pe care o simte în acest moment. Mai mult decât atât, ea a făcut public și ultimul mesaj pe care toboșarul i l-a trimis:

„Iubirea mea,soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap!

Și mai aveam atâtea să ne spunem!..

Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine,pentru familia ta, colegi,prieteni..toată lumea te iubește!

Îmi pare atât de rău,atât de rău…casa e atât de goală fără tine.

O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna!

Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată!

Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă!

Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, a scris Sonna pe Facebook.

Lasă un comentariu