Sora tinerei de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor, mărturisiri cutremurătoare: „Corupţia este la un nivel mare”

eduard

În dimineața zilei de 26 decembrie a avut loc un incendiu devastator la Ferma Dacilor, pensiune situată în județul Prahova, comuna Gura Vadului. Șapte persoane au murit, printre acestea numărându-se și Anca Gavrilă, o tânără studentă de 20 de ani. Sfâșiată de durere, sora victimei face acum mărturisiri cutremurătoare.

​Anca Gavrilă, o tânără de 20 de ani, studentă la Sociologie, se afla printre cele 26 de persoane cazate la pensiunea Ferma Dacilor, însă nu a supraviețuit incendiului devastator. Familia acesteia a aflat întâmplător că fata a murit în urma tragediei, potrivit declarațiilor făcute de sora sa, Carmen.

Cu durere în suflet, ea reamintește că pensiunea funcționa fără autorizație și că „pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri”.

„Am aflat întâmplător. A aflat mama, întâmplător, în parc, că a fost incendiu acolo, m-a sunat imediat şi de atunci am încercat că dăm de ea şi nu a fost posibil. Au plecat acolo părinţii, încă nu găsiseră toate cadavrele. Azi dimineaţă (n.r. miercuri, 27 decembrie) mi-au confirmat de la Medicina Legală că ea este.

Normal că nu pot fi ei (n.r. tinerii morţi în incendiu) responsabili. (n.r. De vină sunt) patronul şi faptul că funcţiona pensiunea fără autorizaţie. Corupţia este la un nivel extraordinar de mare şi, dacă pentru ei contează mai mult banii decât contează viaţa unor tineri, e de nedescris sentimentul. Nu! Nu aşa!”, a declarat Carmen Gabrilă, conform news.ro.

Lasă un comentariu