Sora medicului Adina Alberts s-a călugărit: „Ne-a durut, ca familie, alegerea ei”

eduard

Recent, s-a aflat un detaliu inedit cu privire la sora medicului Adina Alberts, care s-a călugărit după ce a luat această decizie în urmă cu 26 de ani. Potrivit soției lui Viorel Cataramă, în această perioadă de sărbătoare, întreaga familie se reunește pentru a petrece Paștele cum se cuvine. Adina Alberts a mai precizat că i-a fost greu să înțeleagă de ce a luat această hotărâre sora sa, însă în cele din urmă i-a acceptat decizia.

Celebrul medic Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a precizat că face Paştele cu sora ei, care este măicuță. Sărbătorile au un farmec aparte în familia Cataramă-Alberts şi sunt prilej de reuniune cu cei dragi, ca în aproape orice familiile. Astfel, nici ei nu se abat de la tradiţii, pe care le respectă în fiecare an.

Sora medicului Adina Alberts s-a călugărit în urmă cu 26 de ani

Recent s-a aflat că Adina Alberts va petrece sărbătorile pascale cu sora ei, care s-a călugărit. În fiecare an, medicul estetician petrece sărbătorile alături de cei dragi şi aşteaptă cu nerăbdare aceste evenimente, ca să se reunească toată familia.

De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște, cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul. Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun. Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște.

Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea, este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani”, a declarat Adina Alberts.

Cum se menţine Adina Alberts la 53 de ani

Adina Alberts reușește să aibă un corp de adolescentă cu câteva reguli simple. Soția lui Viorel Cataramă precizează că nu a ținut niciodată regim alimentar, însă nici nu a mâncat cu lăcomie vreodată.

Mama nu ne făcea niciodată prăjituri. Făcea mereu mâncare bună, dar niciodată prăjituri. Nu vă închipuiți cât de recunoscătoare îi sunt pentru asta. Eu nu am tânjit și nu tânjesc niciodată după prăjituri sau alte dulciuri. De câteva luni am introdus modalitatea de alimentație care presupune postul intermitent, adică, până acum două săptămâni, mâncam doar în intervalul de 6 ore, 12-18, și apoi nu mai mâncam nimic până a doua zi la 12. Apoi am progresat și acum nu mănânc nimic timp de 60 de ore, adică două zile jumătate, și apoi mănânc normal restul săptămânii, dar tot fără prostii și exagerări.

Consider că autofagia este ceva real și trebuie să ținem cont de ea. Autofagia reprezintă perioada de post în care organismul, care nu mai primește nimic de mâncare, începe să consume resursele proprii, începând cu celule stricate, modificate, virusuri, toxine etc.

Și este atât de simplu să nu mănânci nimic timp de aproape 3 zile, să bei doar apă… Ai nevoie doar puțină voință. Am eliminat din alimentația mea, a copilului meu și a familiei mele tot ceea ce știu eu că este dăunător”, a mai spus Adina Alberts.

Lasă un comentariu