Sora Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce tânăra a fost arestată: „Nu era un îngeraș. Fapta ei trebuie pedepsită”. Mama criminalei speră însă la o pedeapsă mai mică

eduard

Sora Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, reacție după ce tânăra a ajuns în spatele gratiilor. Loredana Atănăsoaie, în vârstă de 18 ani și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă. Alina Ciobanu a fost omorâtă de Loredana, băgată într-un geamantan, după care trupul neînsuflețit a fost abandonat într-un parc din Mangalia. Alina a murit înjunghiată de prietena ei. În timp ce o familie isi plânge fiica moartă, o alta încearcă să-și scoată fiica din închisoare.

Loredana se află în arest și a fost supusă unei expertize medico-legale și uneia psihiatrice, pentru a se afla dacă avea discernământ când și-a ucis cea mai bună prietenă. În tot acest timp, familia Loredanei susține că se luptă cu jignirile și criticile internauților din mediul online. Sora ei a decis să reacționeze.

Sora Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, reacție după ce tânăra a ajuns în spatele gratiilor
Loredana, tânăra de 18 ani, care și-a ucis prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia,a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În urma faptei oribile pe care a comis-o, familia Loredanei este criticată și jignită de internauți pe rețelele de socializare. Mama Loredanei a primit numeroase jigniri din partea mai multor oameni, iar una dintre surorile Loredanei a decis să reacționeze public. Elena a declarat că își dorește ca sora ei să plătească pentru fapta săvărșită. Cu toate astea, tânăra susține că mama ei a angajat un nou avocat și speră că obțină o pedeapsă mai mică pentru fiica ei.

„De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise. Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru proprii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței. Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta’, a spus sora Loredanei, Claudia Elena, conform Focuspress.

Sora Loredanei a răbufnit, după ce tânăra a ajuns după gratii
Sora Loredanei a revenit cu alte declarații și i-a criticat pe cei care continuă să-i jignească familia. Claudia Elena a declarat că a ajuns la capătul puternilor din cauza faptului că trebuie să dea mereu explicații despre fapta săvârșită de sora ei. De asemenea, aceasta recunoaște că Loredana nu a fost un copil cuminte, dar menționează că gestul ei a avut la bază problemele familiei.

‘Evident, ea fiindu-mi soră, am mai multă empatie și simț de părere de rău pentru ea, deoarece cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o. Evident, nu era un îngeraș, cum nici eu, pe de altă parte, nu sunt, facem prostioare, năzbâtii, ca majoritatea ființelor umane, cred eu, dar punctul în care această întâmplare a degajat, a rămas cu mult peste surprinderea noastră.

Încă o dată spun, fiindu-mi sora personală, cât și fiică pentru a mea mamă, normal că avem speranța la o schimbare sau ajutor, dar nu suntem nici egoiste, pedeapsa trebuiește desăvârșită.Altminteri, viața Alinei și fapta comisă împotriva ei, cât și familiei ei ar fi în zadar, deoarece, adevărat vă spun, am cunoscut această fată personal și, cu sinceritate și părere de rău, nu merita așa ceva. „, a mai spus sora Loredanei.

Claudia Elena i-a îndemant pe internuați să nu mai critice familia Loredanei, deoarece nimeni nu știe problemele cu care aceasta se confruntă. „Cât legat și de comentariile răutăcioase de le-am adresat unora, sunt om și, fiind om, m-am săturat să fiu întrebată zilnic despre acest subiect și fiind obligată să dau explicații familiei, cât și prietenilor dragi, din pricina răutății voastre pe Internet. La fel cum dvs. ați menționat, după ce v-ați documentat bine, referitor la abuzurile din familia noastră, menționate de noul avocat, încât presa a ignorat total aceste afirmații și le-a catalogat ca și strategii, la fel și lumea interpretează total diferit spusele mele pe Internet.

Când am spus și menționat în comentarii să tăceți, fiindcă nu știți care este povestea, nu m-am referit la cazul crimei, ci la aceste detalii referitoare la noi ca și familie și judecățile voastre spuse pe Internet ne afectează viața de zi cu zi, pentru o faptă pe care nici nu am comis-o, dar evident că sunt mulți dintre voi cărora gândirea este doar dramă și scandal și scopul vostru este doar să faceți rău întrucât aveți ochi, dar nu puteți vedea răul de îl faceți familiei noastre, la general, pentru faptele Loredanei, cât și urechi, dar nu puteți auzi suferința de care am avut parte toată viața, cât și acest eveniment total de nedescris.„

Lasă un comentariu