Solstițiul de iarnă aduce SURPRIZE pentru zodii. Ce te așteaptă din 21 decembrie 2021

0

În acest an, solstițiul de iarnă are loc pe 21 decembrie 2021 și marchează începutul unui nou anotimp. În aceeași zi, Soarele intră în Capricorn. Solstițiul de iarnă este cea mai scurtă zi din an, iar atunci când Soarele parcurge cel mai scurt traseu pe cer, cu toții avem nevoie de protecție energetică.

Solstițiul de iarnă coincide cu sărbătoarea păgână Yule. În timp ce reflectăm și sărbătorim, este timpul să aprindeți bușteanul de Yule și să vă protejați energia, deoarece vălul dintre lumea spirituală și cea materială este mai subțire ca niciodată.

BERBEC

Este timpul să te deconectezi de la e-mailul de la serviciu și să te concentrezi pe familie sau prieteni. Nu mai lăsa stresul profesional să stea în calea distracției alături de cei la care ții. Câteva ore de chiulit de la serviciu și de conectare cu cei dragi te vor face să intri în spiritul solstițiului.

TAUR

Ieșirea din rutină îți va face bine, Taur. Inima ta este însetată de aventură și vei beneficia dacă faci ceva nou, fie că este vorba de mâncare la pachet dintr-un loc nou sau de o plimbare de iarnă undeva unde nu ai mai fost până acum. Invită-ți iubitul sau iubita să ți se alăture!

GEMENI

Deși crezi că nu greșești niciodată, constați că relațiile tale au nevoie de ceva TLC. Fii deschis să asculți ce îți spun ceilalți. Depuneți ceva efort pentru a vă aprofunda prieteniile, astfel încât acestea să reziste în timp.

RAC

Atunci când farmecul tău este pornit, îți este ușor să faci magie și să obții ceea ce vrei. Indiferent de ce dramă ți se aruncă în cale acum, poți rezolva problemele cu ceilalți făcând compromisuri și găsind o cale de mijloc.

LEU

Cu cât lucrezi mai mult la îmbunătățirea vieții tale personale și a rutinei zilnice, cu atât te vei simți mai bine. Cheia este să nu vă munciți până la os. Creați-vă un program care să vă ofere mai multă flexibilitate și acordați-vă timp pentru odihnă și relaxare.

FECIOARĂ

Factorul romantism este ridicat în acest moment, ceea ce te face să tânjești după timpul petrecut cu iubitul/ iubita ta/S.O. Plănuiește o seară confortabilă sub aerul proaspăt al iernii sau vizionați un film romantic împreună. Poate că veți ajunge să realizați că voi sunteți cei care experimentează dragostea adevărată.

BALANȚĂ

Construirea unei fundații puternice necesită multă muncă și energie. Cu toate acestea, ești pregătit pentru această provocare. Nu te descuraja când vine vorba de a începe din nou cu familia sau prietenii tăi. Ai șansa de a dezvolta o legătură mai strânsă cu ei.

SCORPION

Nu te mai fixa pe faptul că trebuie să fii “la curent” și concentrează-te asupra ta. Cu cât dai mai puțină energie celorlalți acum, cu atât va fi mai ușor să tai tot ce ai pe lista de lucruri de făcut înainte de începerea sărbătorilor. Sari peste bârfe și fă-te pe tine, Scorpionule.

SĂGETĂTOR

În loc să te concentrezi pe ceea ce pot face alții pentru tine, întreabă-te cum îi poți ajuta tu. Este sezonul de a dărui, nu doar de a primi. Investește-ți timpul și energia în acțiuni caritabile și umanitare pe măsură ce se apropie sfârșitul anului.

CAPRICORN

În primul rând, ești minunat – nu lăsa pe nimeni să-ți spună altceva. În momentul în care te simți tu însuți și îți reiei puterea, vei putea să stai drept, mândru și puternic în încrederea ta. Ești o forță dinamică, Capricorn.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să simți nevoia să te ghemuiești pe canapea și să citești cartea ta preferată sau să te uiți la filmele tale preferate. Evadarea din realitate pentru o vreme este distractivă, atâta timp cât nu petreci zile sau săptămâni ascunzându-te de restul lumii și trăind în visele tale cu ochii deschiși.

PEȘTI

Întindeți mâna prietenilor cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme și planificați să recuperați timpul pierdut. Fie că este vorba de o întâlnire în siguranță sau de un apel cu Zoom, sărbătoriți anul care urmează, deveniți nostalgici cu privire la trecut și împărtășiți povești amuzante din viețile voastre personale în timp ce sărbătoriți.