Șoferul unui BMW, prins după o urmărire de 70 de kilometri în Suceava. Motivul pentru care fugea este incredibil

0

Un tânăr din Suceava a fost arestat pentru ultraj, după o urmărire care s-a întins pe distanța a 70 de kilometri. Șoferul a făcut această cursă nebunească doar pentru a se distra, după ce a depășit pe linia continuă un radar al poliției.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost arestat de Judecătoria Suceava pentru 30 de zile pentru două infracțiuni de ultraj, scrie Monitorul de Suceava.

Trei polițiști au fost puși în pericol într-o cursă nebunească, aparent fără nicio altă justificare decât teribilismul extrem al șoferului.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, când un echipaj de la Biroul Drumuri Naționale al Serviciului de Poliție Rutieră Suceava, care acționa cu radarul în zona Dărmănești, a fost depășit de un BMW 320 D, condus cu viteză excesivă.
Șoferul a depășit mașina de poliție în zona cu marcaj de linie continuă, continuându-și drumul cu viteză spre municipiul Suceava.

Polițiștii din echipaj au plecat imediat în urmărire, solicitând totodată sprijin prin stație altor colegi.

Tânărul a gonit prin municipiul Suceava cu poliția după el, a părăsit apoi orașul și s-a îndreptat spre Fălticeni, de unde a revenit apoi în Suceava, iar de aici s-a îndreptat spre localitatea Adâncata, efectuând în tot acest timp mai multe depășiri neregulamentare.

A mai fugit o dată de poliție, dar nu a fost prins

Două echipaje au încercat să blocheze BMW-ul, dar de fiecare data polițiștii au trebuit să se ferească în ultima clipă pentru a nu fi loviți în plin, o mașină de poliție fiind și acroșată de fugar.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, până când șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și a ieșit cu BMW-ul în decor, moment în care tânărul a sărit din mașină și a fugit pe jos, fiind însă prins în scurt timp.

După o urmărire de 70 de kilometri, polițiștii au constatat că tânărul avea permis auto și nici nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, astfel încât motivul fugii este inexplicabil.

Oamenii legii cred că ar fi vorba despre un teribilism dus la extrem.

Mai mult, există informații că același tânăr a mai fost urmărit o dată de polițiști, la bordul aceluiași BMW, fără a fi fost prins.