Șoc în lumea artiștilor! Un cunoscut cântăreț de muzică populară s-a spânzurat în timpul unui apel video

eduard

Un cântăreț de muzică populară din Gorj, extrem de cunoscut și apreciat în zona Olteniei, s-a spânzurat în timpul unui apel video. Gică Giurcă a vrut să încheie socotelile cu viața după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de natură sentimentală în ultima perioadă. Acesta a trecut printr-un divorț.

Cunoscut cântăreț de muzică populară, în stare gravă la spital după ce s-a spânzurat în grădina tatălui său
Artistul de doar 42 de ani a recurs la acest gest tulburător și a lăsat, înainte, și un ultim mesaj pe rețeaua de socializare Facebook. Cunoscutul cântăreț de muzică populară din Gorj și-a pus ștreangul de gât în grădina tatălui său de la Iezureni. Vecinii au găsit trupul și au sunat la SMURD.

În prezent, potrivit Adevărul, Gică Giurcă este la Terapie Intensivă, sub strictă supraveghere medicală. Folcloristul s-ar fi confruntat cu o depresie acută în urma despărțirii de fosta lui soție. Cu femeia de care s-a separat are și două fete.

Din relatările apărute în presă, se pare că acesta a fost și motivul pentru care Gică Giurcă a recurs la acest gest. L-a afectat profund faptul că soția le-a luat pe cele două fete, de care era foarte atașat.

Depresia și dorul de fetele sale i-au pus capac artistului
După ce vecinii au sunat la 112, la fața locului, în satul Iezureni, a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Medicii l-au resuscitat timp de câteva minute bune. Artistul a fost ulterior transportat la spital, intubat la Terapie Intensivă.

Înainte să încerce să își ia viața, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a scris un mesaj pe Facebook. Interpretul muzical a cerut iertare tuturor celor cărora le-a greșit vreodată în viață. „Vreau să vă cer scuze tuturor cărora le-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a scris Giurcă în mediul online.

Gestul extrem făcut de artist s-a produs chiar în timpul unui apel video cu fosta sa parteneră. Probabil că acesta încerca să o convingă să se întoarcă acasă cu fetele, dat fiind situația care a apărut între cei doi odată cu divorțul.

Lasă un comentariu