Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii:

eduard

Gina Pistol și Smiley au primit o veste foarte importantă și sunt în culmea fericirii. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Una dintre cele mai bune prietene ale lor este gravidă și urmează să aducă pe lume o fetiță, iar artistul și soția sa se pregătesc să o primească în familia lor.

Smiley și Gina Pistol, motive de fericire. Buna lor prietenă urmează să aducă pe lume o fetiță
Alina Dincă, fosta concurentă de la Vocea României, lucrează în echipa lui Smiley încă din anul 2011, ca vocal coach, iar între ei există și o prietenie foarte strânsă. Recent, artista s-a căsătorit civil, ocazie cu care a dat și vestea cea mare.

Prietena lui Smiley urmează să aducă pe lume o fetiță, astfel că este ca și cum în familia sa și a lui Smiley o să mai apară încă un bebeluș. Alina Dincă a menționat că sarcina nu a fost una surpriză și că ea și soțul său au planificat să devină părinți.

Acum se află în primul trimestru de sarcină și până acum nu s-a confruntat cu probleme. Mai mult de atât, cu excepția unei săptămâni în care a avut nevoie de mai multă odihnă, a dus la capăt toate îndatoririle pe care le avea de îndeplinit.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță.

Zilele trecute am făcut un party cu ocazia cununiei, într-o locație de vis din centrul Bucureștiului, la piscină, și am profitat de ocazie să aflam și sexul bebelușului. S-au făcut pariuri, s-au scris mesaje într-o carte de amintiri, s-a cântat și s-a dansat și ne-a părut rău că s-a terminat”,a declarat Alina Dincă pentru unica.ro.

Lasă un comentariu