Smiley și Gina Pistol au fost filmați când credeau că nimeni nu-i vede. Cum au fost surprinși cei doi

eduard

Gina Pistol și Smiley demonstrează că dragostea lor este la fel de autentică și în spatele camerelor de filmat. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, atunci când nici nu se așteptau să fie filmați.

Gina Pistol și Smiley, două dintre cele mai îndrăgite vedete din România, au fost surprinși recent într-o serie de momente tandre, care au stârnit emoții și admirație în rândul fanilor. La un concert, cei doi au fost văzuți plimbându-se îmbrățișați, demonstrând că iubirea a prins rădăcini puternice între ei.

Scena surprinsă a fost una plină de afecțiune, iar gestul lor de a se plimba îmbrățișați a fost interpretat ca o dovadă a dragostei lor. Această imagine autentică și lipsită de falsitate a fost apreciată de oameni, care au lăudat naturalețea și autenticitatea cu care Gina și Smiley își trăiesc viața, atât în fața camerelor, cât și în intimitatea lor.

Gina Pistol și Smiley au reușit să păstreze flacăra pasiunii și iubirii lor aprinsă și după 7 ani de relație. Momentul în care cei doi s-au luat în brațe și au dansat, iar apoi s-au sărutat, a fost înregistrat de Juno și a demonstrat cât de puternică este legătura lor.

Imaginile surprinse reflectă faptul că iubirea dintre Gina și Smiley arde parcă mai intens ca la început. Această poveste de dragoste autentică și frumoasă a captat atenția publicului, care a transmis mesaje de susținere și încurajare celor doi îndrăgostiți. Gina Pistol și Smiley au fost apreciați pentru faptul că reușesc să-și păstreze autenticitatea și să trăiască iubirea lor într-un mod sincer și plin de emoție.

„Vă iubește lumea și sunteți minunați în doi 😍. Vă admir la fiecare postare 👏👏❤️❤️’/ ‘Sunt sigură că nici la voi nu e totul roz mereu, dar totuși se vede cât de multă dragoste și respect vă împărtășiți și vă admir pentru asta ❤️😍👏’/ ‘Superbi, naturali, simpli și cu bun simț ❤️❤️❤️❤️’/ ‘Oamenii ăștia chiar se iubesc’/ ‘Mai copii… Și de la spate sunteți frumoși!!!! Și “umani”😍😍”/ ‘Sunteți minunați împreună’, sunt aprecierile primite de cei doi amorezi de la internauți.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iulie 2023:
Ediția de iulie a revistei Avantaje este ca un balsam pentru suflet. Oferă de toate pentru toți, iar mințile curioase își vor găsi aici subiectul favorit, din orice domeniu. Bucură-te de această minunată vară, fii recunoscătoare pentru toate darurile vieții și rămâi alături de noi, de revista Avantaje:

Beauty

– Obiceiuri care te fac să pari mai în vârstă: știm cu toții că îmbătrânirea este inevitabilă, dar unele obiceiuri și lipsa unei rutine sănătoase accelerează procesul și adaugă tenului, corpului și atitudinii unei persoane mulți ani peste vârsta reală.

Nutriție

– Ai intoleranță la gluten? Iată ce trebuie să afli: glutenul este considerat un alergen periculos fiind trecut în rândul celor 14 alergeni alimentari legiferați în Uniunea Europeană care trebuie evidențiați pe toate listele de ingrediente.

Interviu

– Narine Abgarian a cucerit de la primul ei roman tradus în limba română, „Din cer au căzut trei mere (Humanitas Fiction, 2021). Publicația The Guardian a inclus-o pe scriitoarea armeancă în lista celor mai buni șase autori contemporani europeni, iar romanul „Simon (Humanitas Fiction, 2023) a câștigat premiul Bolșaia Kniga – Premiul Cititorilor în Rusia.

Prilejul interviului a fost vizita lui Narine la București pentru lansarea traducerii în limba română a romanului „Simon.

Psiho

– Bărbați care pot cuceri orice femeie, pentru că au curaj să intre în vorba cu oricine și pot spune exact ceea ce consideră că vrea acea persoană să audă, pentru a o cuceri. Din perspectiva carierei sau a banilor, acești bărbați sunt adevărați vânători care își propun anumite scopuri pe care le ating folosindu-se de o gamă variată de tactici sau comportamente. În dormitorul conjugal însă, comportamentul lor lasă mult de dorit.

Lasă un comentariu