Situație neprevăzută, după ce un bărbat a găsit 5.000 de dolari într-o parcare. După trei luni a realizat că a făcut o greșeală. „Am găsit niște bani, care acum o să mă coste bani”

eduard

După ce a găsit o pungă cu 5.000 de dolari, un bărbat din SUA a decis să o păstreze. Peste trei luni, acesta a conștientizat faptul că a luat o decizie greșită.

Un bărbat de 57 de ani a declarat faptul că a găsit suma de bani lângă o bancă din Connecticut.

Potrivit Departamentului de Poliție Trumbull, banii au fost găsiți pe 30 mai.

Bărbatul spune că totul a fost spontan
„Am ieșit în parcare, am văzut ceva pe pământ și nu era nimeni în jur, așa că am ridicat punga. Nu e ca și cum aș fi furat ceva”, a declarat acesta.

De asemenea, el a spus faptul că totul a fost spontan și că nu ar fi plănuit acest lucru dinainte. Sentimentul era asemenea unui câștig la loterie.

Autoritățile au declarat faptul că bărbatul „ a păstrat punga, crezând că nu are nicio obligație să o returneze proprietarului său de drept”.

Bărbatul a considerat că nimic nu se va întâmpla, dar detectivii au investigat această dispariție. În urma sesizării unui angajat al Direcției de Taxe din oraș, care a spus că nu găsește suma de bani, care urma a fi depusă la bancă, a fost pornită o anchetă.

Punga avea sigla băncii. De asemenea, ea conținea documentele care indicau faptul că proprietarul este în acel municipiu. Bărbatul care a găsit suma de bani a spus că nu a fost curios să se uite ce se mai află în pungă, în afară de bani.

„Am găsit niște bani, care acum o să mă coste bani”

În acest caz au fost luate mai multe interviuri, de către detectivi. Aceștia au obținut mandate de percheziție, urmărind filmările înregistrate pe camerele de supraveghere, pe parcursul a mai multor luni de zile.

În urma anchetei, a fost dezvăluit momentul în care geanta a fost scăpată din greșeală, ulterior ridicată de bărbat.

Acesta a fost audiat de detectivi. În urma audierii, el a recunoscut că a fost la bancă pe data de 30 mai și a luat geanta. Pe data de 25 august a fost acuzat de furt, eliberat, însă trebuie să se prezinte în instanță pe data de 5 septembrie 2023.

Acuzația împotriva sa este pedepsită cu până la 5 ani de închisoare și amendă de până la 5.000 de dolari.

„Am găsit niște bani care acum o să mă coste bani”, a declarat acesta.

Lasă un comentariu