SIMONA HALEP ȘI-A REFĂCUT VIAȚA, DUPĂ DIVORȚUL DE TONI IURUC. DOUĂ FOTOGRAFII AU DAT-O DE GOL, CU CINE SE IUBEȘTE DE FAPT

eduard

Simona Halep a avut parte de o perioadă grea. După divorțul de Toni Iuruc, sportiva a fost suspendată provizoriu din tenis, în momentul în care a fost prinsă dopată la US Open 2022.

În tot acest timp, familia, prietenii și toți cei dragi i-au fost alături și au susținut-o. Se pare că există totuși o persoană care i-a stat cel mai aproape, iar drept dovadă stau fotografiile pe care campioana le postează cu subînțeles.

În ultima vreme, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Simona Halep iubește din nou. Informațiile au ajuns și în presa internațională, iar cel care i-ar fi cucerit inima româncei este un tenismen din circuitul ATP.

Mai mult decât atât, bărbatul a fost surprins în gașca de prieteni ai Simonei Halep, în cadrul unui eveniment ce a avut loc zilele acestea la Mamaia.

Simona Halep, idilă cu un tenismen celebru? Gesturile care o dau de gol pe româncă

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un tenismen din circuitul ATP și-a făcut apariția în anturajul Simonei. Portughezul Joao Monteiro (29 de ani) este plasat în centrul zvonurilor conform cărora ar fi iubitul tenismenei.

Joao s-a distrat alături de prietenii Simonei Halep la festivalul Nostalgia Litoral 2023, care a avut loc în acest weekend la Mamaia. Deși nu apare alături de Simona Halep în fotografiile de grup, legăturile dintre cei doi nu sunt străine. Tenismenul lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde s-a antrenat și Simona Halep, notează Pro Sport.

Mai mult decât atât, românca a surprins pe toată lumea, atunci când a publicat o fotografie cu un superb buchet de trandafiri. Simona Halep a lăsat loc de interpretări, mai ales că nu a menționat persoana care i-a dăruit cadoul, însă multă lume crede că gestul vine din partea portughezului.

Lasă un comentariu