Simona Halep Se Căsătorește Din Nou, Cu Un Bărbat Mai Tânăr, Și Va Avea Doi Copii! Previziune Uluitoare A Lui Carmen Harra

eduard

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra spune că Simona Halep se căsătorește din nou, cu un bărbat mai tânăr, și va avea doi copii. Sportiva a divorţat în 2022, la nici un an de la căsătoria civilă cu Toni Iuruc şi doar cu câteva săptămâni înainte de cununia religioasă.

Simona Halep se căsătorește din nou, cu un bărbat mai tânăr, și va avea doi copii! Carmen Harra susţine că sportiva din Constanța ar urma să aibă în scurt timp un partener care activează tot în lumea sportului, despre care nu este sigură că ar fi din România și care este apropiat de vârstă cu fostul lider al clasamentului WTA. Aceasta a vorbit și despre experiența nefericită pe care Simona Halep a avut-o în scurta căsnicie cu Toni Iuruc.

„Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva la toate lucrurile care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie. Un partener tot din sport.

Eu am știut că partenerul de acum era o tranziție, nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate. Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște. Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță.

Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine. O văd într-o relație cu cineva care este în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr, deci altcineva mai tânăr va apărea în viața ei, nu m-ar mira dacă undeva în anul viitor sau în trei ani de acum”, a spus Carmen Harra la emisiunea „Online story” de pe canalul de WOWnews.

Lasă un comentariu