Simona Halep, primele imagini după cele două intervenții suferite la nas. Cum s-a postat jucătoarea de tenis la scurt timp de la operație

eduard

În ultimul timp Simona Halep a juns în atenția medicilor specialiști de mai multe ori.

Însă, după ce a suferit operația la nas, din cauza problemelor respiratorii, pe care aceasta le avea, jucătoarea de tenis a decis să intervină și estetic.

Așadar, după ce a mărturisit, recent, că motivul, pentru care aceasta și-a făcut intervenția estetică, a fost

doar un moft, ea a postat acum, pe rețelele sociale, și câteva poze, imediat după ce și-a scos bandajele. Cum arată, dar și cum se simte sportiva, după cele două operații la nas.

Simona Halep, imagini după intervențiile suferite la nas

Simona Halep a avut parte, în urmă cu câteva zile, de o intervenție chirurgicală la nas.

Aceasta a mărturisit pe rețelele sociale, că s-a tot confruntat de-a lungul timpului cu probleme respiratorii.

Însă, dacă tot a intervenit de nevoie în zona nasului, aceasta a decis să își facă și o operație estetică, asta fiindcă nu era mulțumită de cum arăta acesta.

La aproape două săptămâni de la momentul în care a anunțat că s-a operat, sportiva și-a dat jos bandajul și a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele sociale mai multe fotografii.

Motivul operației estetice la nas a Simonei Halep

Simona Halep a avut nevoie de operație chirurgicală la nas, după ce s-a confruntat de-a lungul anilor cu probleme respiratorii.

Chiar dacă avea nevoie de operație din cauza problemelor de sănătate, sportiva a decis să își facă și o intervenție estetică.

Motivul ar fi fost faptul că nu îi plăcea nasul pe care îl avea.

„Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea.

Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine.
De aceea am ales și operația estetică.

Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu.

Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.”, a scris Simona Halep, pe pagina personală de Instagram.

Lasă un comentariu