Simona Halep acuză Quantum Nutrition Inc de contaminarea suplimentului

eduard

Quantum Nutrition Inc, firma care produce suplimentul care ar fi dus la contaminarea Simonei Halep, a oferit un răspuns dur pentru româncă.

Quantum Nutrition Inc contrazice afirmațiile Simonei Halep
Simona Halep a acuzat în mod repetat faptul că suplimentul Keto MCT, produs de Quantum Nutrition Inc, ar fi fost contaminat cu Roxadustat, motiv pentru care a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA (Agenția Internațională Antidoping). Cu toate acestea, acționarii firmei canadiene resping cu fermitate această variantă și o contrazic pe sportiva română.

Potrivit lor, ITIA a luat o decizie finală în acest caz, iar aceasta trebuie respectată. “Dacă ITIA a luat o decizie finală înseamnă că aia e decizia finală”, a declarat Kostantinos Koveos, unul dintre acționarii Quantum Nutrition Inc.

Credibilitatea ITIA este pusă la îndoială
Reprezentanții firmei canadiene nu ezită să pună la îndoială credibilitatea ITIA, în cazul în care decizia agenției ar fi contestată. “Nu există dubii! Dacă ne-am apuca să contestăm deciziile ITIA vă puteți imagina ce s-ar întâmpla cu toate celelalte cazuri de dopaj din istorie?! Ar exploda toate. Practic, ajungem să punem la îndoială credibilitatea ITIA”, a adăugat Koveos.

Procesul intentat de Simona Halep, negat de Quantum Nutrition Inc
Avocații Simonei Halep declaraseră că aceasta a intentat un proces în urmă cu mai bine de o lună și jumătate împotriva firmei Quantum Nutrition Inc, solicitând despăgubiri pentru prejudiciul suferit. Cu toate acestea, reprezentanții companiei canadiene neagă în mod categoric această informație.

“Este fals! Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea”, a declarat Kostas Koveos pentru Gsp.

Concluzie
Simona Halep se confruntă în continuare cu problemele cauzate de acuzațiile de dopaj și suspendarea de 4 ani. Cu toate acestea, firma Quantum Nutrition Inc neagă vehement varianta contaminării suplimentului Keto MCT și pune la îndoială credibilitatea ITIA. În ciuda procesului intentat de sportivă, reprezentanții companiei canadiene resping acuzațiile și susțin că informațiile vehiculate sunt false. Rămâne de văzut cum va evolua acest caz în viitor și care va fi impactul lui asupra carierei Simonei Halep.

Lasă un comentariu