Simona Gherghe, Dezvăluiri Despre Viața De Familie. Din Ce Cauză Se Ceartă Cu Soțul Ei

eduard

Recent, prezentatoarea TV Simona Gherghe a făcut unele dezvăluiri cu privire la viața de familie, spunând cum gestionează anumite situații.

Totodată, ea a recunoscut că se ceartă uneori cu soțul ei, totul pornind de la copii.

Însă, Simona și soțul ei reușesc să gestioneze toate aceste situații apărute.

Simona Gherghe, care a împlinit zilele trecute 44 de ani, este o femeie împlinită atât profesional, cât și sentimental. Ea și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au o căsnicie minunată și doi copii care le umplu inimile de bucurie.

Așadar, se poate spune că viața lor decurge cum nu se poate mai bine.

Cu toate acestea, recent, Simona Gherghe a recunoscut că între ea și soțul ei mai intervin unele certuri, totul pornind chiar de la copii. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se descurcă ea și partenerul ei în rolul de părinți, dar și cum gestionează momentele în care apar divergențe.

Simona Gherghe, despre viața de familie
Simona Gherghe a reușit să își întemeieze o familie frumoasă și are în prezent doi copii pe care îi adoră. Prezentatoarea a povestit recent că a reușit să facă față cu brio rolului de mamă fără să renunțe la carieră. Însă, ea recunoaște că mai există și momente în care nu totul e roz, mai ales atunci când are discuții în contradictoriu cu soțul ei. Celor doi li s-a schimbat viața radical de când au devenit părinți.

Astfel, Simona Gherghe se află mai tot timpul în preajma micuților, pentru că își dorește să se ocupe îndeaproape de ei.

Chiar dacă copiii Simonei Gherghe au mai crescut și acum merg la grădiniță, vedeta recunoaște că ea și partenerul ei și-au luat adio de la escapadele în doi, pentru că cei mici vor să stea în permanență cu părinții

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu