Simona Gherghe, anunţ trist: „Nimeni nu pleacă de bine de acasă!”

eduard

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au ales să plece cu cei doi copii ai lor în vacanță la schi în Italia. Au mers la Ortisei, în zona Val Gardena din Dolomiți și fetița lor, Ana, a fost uimită cât de mulți români muncesc acolo.

Prezentatoarea Antena 1 Simona Gherghe s-a întors recent dintr-o vacanță din Italia, acolo unde a mers cu familia. La întoarcere, vedeta a povestit că a avut parte de o adevărată surpriză, și anume să întâlnească mai mulți români decât s-ar fi așteptat.

Simona Gherghe, primele declaraţii după problemele de sanatate: „Doare foarte, foarte rău. E ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit”
„Ganduri pentru romanii plecati la munca in strainatate…

Suntem de o zi acasa, dupa un drum obositor, dar am ramas cu gandul la oamenii din Ortisei, Tirolul de Sud. La romanii nostri de acolo. Stiu ca in Italia e o comunitate mare de romani, oameni care au plecat de acasa cu gandul la o viata mai buna. Dar atat de multi ca in Ortisei Val Gardena parca n-am intalnit niciunde in Italia. In fiecare restaurant in care am pasit, i-am gasit acolo, la treaba.

Chiar m-a intrebat Ana: “mama, dar de ce in Italia toata lumea vorbeste limba romana?” Chiar asa era… Zambitori, amabili, fericiti cand ne-au intalnit, pentru ca le-am amintit de “acasa”. Stiu ca in spatele zambetelor, sunt multe lacrimi de dor si de greu si multa, multa munca. Nimeni nu pleaca de bine de acasa, ci ca sa aduca BINELE acasa.

Oameni buni si dragi, plecati la munca in strainatate, va multumesc si ma gandesc la voi! Sunteti in inima noastra!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Lasă un comentariu