Simina de la Puterea dragostei va deveni mătușă! Prima imagine cu sora sa însărcinată

0

Fosta concurentă de la Puterea dragostei urmează să devină mătușă peste numai trei luni. Iată prima imagine cu „sora mia” însărcinată.
Bucurie de nedescris pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Sora Siminei Loica, cea care a devenit cunoscută indirect de către telespectatori, este însărcinată pentru prima dată.

Andreea Loica este însărcinată pentru prima dată, iar peste câteva luni va deveni mamă de băiețel. Tânăra este în culmea fericirii sale pentru că familia sa se va mări în scurt timp și a decis să publice și prima imagine cu burtica de gravidă.

„Poza mult așteptată”, a scris Andreea Loica în dreptul imaginii în care și-a dezvăluit pentru prima dată burtica de gravidă în fața urmăritorilor săi.
„Sarcină ușoară. Când o să îl vedem pe bebe? / Sarcină ușoară și multă sănătate / Trece repede timpul, eu sunt în săptămâna 28. Sarcină ușoară îți doresc”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Andreei.
Tânăra le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că este însărcinată în șase luni și că abia așteaptă să îl cunoască pe micuțul său.

După terminarea primului sezon al emisiunii, mulți s-au așteptat să o vadă la Puterea dragostei pe „sora mia”, așa cum a ajuns să fie cunoscută Andreea. Între timp, tânăra l-a cunoscut pe tatăl viitorului său copil, iar în scurt timp îi va oferi un nepoțel Siminei.
Anul acesta a fost un an de surprize și bucurii și pentru Simina Loica. Tânăra s-a căsătorit cu Alex Zănoagă, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei. La începutul anului 2020, cei doi s-au căsătorit civil, iar la petrecere au venit mai mulți foști concurenți.

În luna aprilie, în plină pandemie de coronavirus, Alex și Simina Zănoagă au devenit părinții unui băiețel superb, pe care l-au numit Dominic. Anul viitor, cei doi intenționează să facă și cununia religioasă și să devină soț și soție și în fața lui Dumnezeu.