Silviu Prigoană, reacție după ce finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, sunt în proces de divorț.

eduard

Silviu Prigoană a avut o primă reacție după ce s-a aflat că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, pe care i-a cununat în biserică, au ajuns la divorț. După 10 ani de relație și șapte ani de căsnicie cei doi se separă oficial.

Conform Antena Stars, Silviu Prigoană a mărturisit că nu a mai comunicat cu finii săi de aproximativ 6 luni, iar vestea divorțului l-a luat prin surprindere, notează spynews.ro. În urmă cu ani de zile, Oana Zăvoranu declara cât de bine se înțelegea cu Silviu Prigoană, celebrul om de afaceri.

„Niciodată nu mi-am ascuns simpatia pentru Silviu Prigoană. Îl simpatizez şi este o chestie reciprocă. Este un om minunat. Nu îl sun zilnic, dar din când vorbim, ne dăm mesaje. Este o persoană fascinantă, atât de inteligentă, o prezenţă captivantă…’, a spus Oana Zăvoranu la TV.

Oana Zăvoranu, acuzații la adresa lui Alex Ashraf, care s-a mutat la amantă
Pentru viva.ro, Oana Zăvoranu a declarat că Alex Ashraf a trădat-o, că acesta a cheltuit din banii lor cu amanta lui. „Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, I-a luat casă și mășînă din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei.

Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris că să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc.

El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.’, a declarat în Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje
Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Lasă un comentariu