Silvia Chifiriuc a tinut sa se afle de la ea, chiar inainte de Craciun: A venit momentul sa…

0

E sfarsit de an si, probabil, a venit momentul schimbarii. Este vorba despre Silvia Chifiriuc, care a facut un anunt inedit. In aceasta perioada e bine sa renuntam la anumite obiceiuri, bunuri sau chiar persoane, schimbarile fiind adesea binevenite.

Silvia Chifiriuc s-a hotarat sa-si vanda masina, un autoturism marca Lancia Ypsilon multi-jet, din anul 2005. Însă, cum lucrurile nu țin o veșnicie, soția lui Petre Roman a decis să se despartă de mașina care a purtat-o pe cele mai frumoase drumuri timp de 15 ani.  3.000 de euro este prețul cerut. Ușor negociabil! Iar, la cât de bine întreținută este, cu siguranță, doritori vor fi mulți.

Contactată de reporterii cancan.ro, soția lui Petre Roman a vorbit despre decizia luată. Este un bun personal pe care-l folosește de 15 ani, dar simte nevoia de o schimbare.

„Este o mașină pe care o am de 15 ani. Am cumpărat-o cu 15.000 de euro, din Italia și m-am folosit de ea, iar acum am pus-o la punct și îmi doresc să o dau mai departe. Este o mașină foarte bună! E normal și se întâmplă să ne mai și desprindem de lucrurile dragi.

M-am servit de ea cu plăcere, am nimerit-o extraordinar de bine, iar de când am cumpărat-o nu am avut nicio problemă cu ea, dar a venit momentul să o dăm mai departe și să facem loc pentru altceva. Pur și simplu, este un moment în care am nevoie să elimin anumite lucruri, aspecte din viața mea pe care le țin și nu le folosesc. E bine să le dau mai departe și poate cineva se folosește și are nevoie mai mult decât mine”, a dezvăluit Silvia Chifiriuc.

Secretul casniciei lui Petre Roman. Cum o tine fericita pe Silvia Chifiriuc

Petre Roman si Silvia Chifiriuc formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz de la noi. Cu toate acestea, cei doi se iubesc la nebunie de mai bine de un deceniu. Nu au ascultat de gura lumii si si-au unit destinele in fata Domnului. Mai mult decat atat, Petre si Silvia au impreuna si un fiu, pe nume Petrus, in varsta de 11 ani.

Recent, artista a fost invitata intr-o emisiune de televiziune. Acolo, a decis sa lase discretia deoparte si a facut o serie de dezvaluiri despte relatia ei cu Petre Roman. Cu toate ca a fost pusa la zid de multa lume, din cauza povestii lor de amor, considera ca presiunea a fost pusa pe nedrept pe umerii ei.

”S-a pus multa presiune pe mine si in mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru ca sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu ca am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci cand aleg ceva. Am o singura teama: de Dumnezeu.

Eu am trait si traiesc in relatia asta foarte frumos. Sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Avem un baietel minunat. A implinit 11 ani Petrus. Si exact cum spuneam este o situatie neplacuta sau incomoda, atunci cand nu esti sigur pe ceva. Cand nu ti se transmite cu adevarat ceea ce tu astepti din partea celuilalt partener”, a declarat sotia lui Petre Roman, conform wowbiz.ro