Sienna Miller este însărcinată pentru a doua oară. Cum a fost surprinsă actrița la plajă

eduard

Sienna Miller este însărcinată cu al doilea copil. Fotomodelul devenit actriță, în vârstă de 41 de ani, a debutat cu burtica în creștere într-un bikini, în timp ce se bucura de o zi de plajă în Ibiza. Înainte de vacanța din Spania, Miller a fost văzută petrecându-și timpul în St. Tropez alături de iubitul ei în vârstă de 26 de ani, Oli Green, și de fiica ei în vârstă de 11 ani, Marlowe, pe care o împarte cu fostul ei logodnic Tom Sturridge.

Sienna Miller este însărcinată
Vedeta a arătat incredibil într-un bikini in două piese, într-o nuanță deschisă de maro, ce s-a potrivit perfect cu bronzul pe care l-a căpătat în această vară. Cu toate acestea, toată atenția s-a concentrat pe burtica de gravidă în creștere, pe care Miller a afișat-o cu încredere.
Luna trecută, aceștia au fost fotografiați în timp ce se bucurau de o zi pe mare pe o barcă, Miller și Green conducând pe rând. Miller și Green, care este, de asemenea, model și actor, au stârnit pentru prima dată zvonuri legate de relație în februarie 2022, după ce au fost văzuți participând la un meci New York Knicks vs. Memphis Grizzlies la Madison Square Garden.

Întâlnirea lor a avut loc la doar câteva săptămâni după ce Miller s-a „sărutat” cu supermodelul Cara Delevingne și cu un „tip înalt” neidentificat la Temple Bar din New York; cu toate acestea, o persoană din interior a descris situația ca fiind „o noapte de distracție” între „prieteni”.

Ce spunea actrița despre viața de familie
Page Six a confirmat relația dintre Miller și Green luna următoare, după ce au fost surprinși în timp ce se afișau la o cină la bistroul francez Le Bilboquet din Upper East Side, în Manhattan. Vedeta din „Layer Cake” a declarat pentru Elle în aprilie 2022, la câteva luni după ce a împlinit 40 de ani, că s-a simțit ușurată să lase în urmă vârsta de 30 de ani, explicând că acel deceniu a fost plin de „presiune” cu privire la faptul că trebuie să aibă „mai mulți” copii și „de ce” nu a făcut-o încă.

Biologia este incredibil de crudă cu femeile din acel deceniu – acesta este titlul, sau cu siguranță a fost pentru mine. Apoi am ajuns la 40 de ani și am înghețat niște ouă. După ce am fost cu adevărat concentrată pe nevoia de a avea un alt copil, mi-am zis: „Dacă se întâmplă, se întâmplă”. Acel tip de amenințare existențială s-a disipat”, a spus Miller.

În ceea ce privește relația cu actorul Sturridge, în vârstă de 37 de ani, cu care s-a întâlnit din 2011 până în 2015, Miller a declarat pentru Harper’s Bazaar în martie 2017 că „încă se iubesc”, „își doresc cu adevărat să fie unul lângă celălalt” și chiar „merg cu toții în vacanță” împreună.

„Este grozav pentru fiica noastră că are doi părinți care se iubesc și sunt prieteni. Este cu siguranță cel mai bun prieten al meu din întreaga lume”, a împărtășit ea la vremea respectivă.

Lasă un comentariu