Sex nebun la ATI, unde erau tratați bolnavii de COVID

0

Anchetă de proporții la Spitalul din Târgu Jiu, după ce o asistentă ar fi întreținut relații sexuale cu un medic, chiar lângă bolnavii cu coronavirus.
În loc să aibă grijă de pacienții infectați cu coronavirus, asistenta și medicul însurat au transformat secția de ATI în bordel. Asta susține un reclamant anonim, care a trimis o scrisoare Spitalului județean Târgu jiu. Omul spune că cele două cadre medicale au întreținut relații sexuale în timpul programului, chiar pe Terapie Intensivă unde era nevoie de ei.

Medicul și asistenta au făcut sex în secția de ATI, unde erau bolnavi grav de COVID
În plus, asistenta acuzată că l-ar fi ispitit pe medic ar fi fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care, relațiile intime dintre cei doi, ar fi făcut ca virusul să se răspândească în spital.

„Managerul unitatii medicale susține că plângerea nu a fost semnată și că, momentan, nu poate fi dovedită, mai ales că niciunul dintre angajati nu a recunoscut acuzațiile. O anchetă internă este, însă, în derulare iar camerele de supraveghere sunt atent verificate”, relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Basalic.