Serghei Mizil a făcut strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu. Imagini dureroase cu fostul afacerist. Nu-și poate tăia nici măcar mâncarea singur

eduard

Serghei Mizil, în vârstă de 69 de ani, a organizat zilele trecute un podcast alături de Irinel Columbeanu, Adiță, dar și patronul azilului în care Irinel Columbeanu locuiește de aproximativ o lună. În cadrul podcastului care a durat aproximativ trei ore s-au adus în discuție tot felul de subiecte despre viața fostului om de afaceri. De altfel, cei care au urmărit transmisiunea live, realizată în azilul de la Ghermănești, au avut ocazia de a dona pentru fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu, imagini dureroase din cadrul strângerii de fonduri realizate de Serghei Mizil
Serghei Mizil a sărit în ajutorul fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, aflat într-o situație delicată după ce și-a pierdut averea, vila de la Izorani și prietenii. În cadrul transmisiunii live de la Ghermănești, Serghei Mizil i-a adresat tot felul de întrebări lui Irinel Columbeanu pentru a clarifica situația în care se află. Imaginile surprinse sunt unele dureroase. Fostul om de afaceri are o stare precară de sănătate și reușește să se miște cu dificultate, având nevoie de ajutorul lui Serghei pentru a-și tăia chiar și o bucată de friptură.

Serghei Mizil are 69 de ani, iar Irinel doar 66 de ani, însă diferența dintre cei doi este vizibilă. Serghei se află într-o formă de zile mari, în timp ce Irinel își găsește cu greu cuvintele, iar sechelele AVC-ului pe care le-a suferit sunt sesizabile cu ochiul liber.

Ce pensie primește, de fapt, Irinel Columbeanu
În timpul strângerii de fonduri, Irinel Columbeanu a dezvăluit ce pensie primește, de fapt și a subliniat că o parte din aceasta este oprită de către statul român, având o proprire pe card.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Lasă un comentariu