Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, comparată cu Vadim Tudor. Cine a lansat atacul dur

0

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Cristian Tudor Popescu a catalogat-o pe senatoarea AUR Diana Șoșoacă ca fiind o caricatură a lui „Corneliu Vadim Tudor”.

„Doamnă asta mă soșochează, mă lasă fără replică, asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus CTP la Digi 24.

CTP: Doamna apare ca o caricatură a lui Vadim
„Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând ‘escroacă-somaldoaca-curva dracului, pitică nenorocită’ și am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenorociților și așa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Potrivit lui CTP, naționalismul de grotă nu a început cu Dragnea, ci mai înainte, cu Victor Ponta. „Înainte de Vadim era ceaușismul, de aici s-a tras concluzia în presă că aș fi zis despre ăștia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România să constituit partidul ceaușist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naționalism la extrem. Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaționalism, era chiar o insultă înainte de Ceaușescu să fii naționalist”, a mai spus jurnalistul, citat de Antena3.

Diana Sosoacă vrea să își ia armă
Diana Sosoacă vrea să obtină permis port-armă pentru a se apăra, deoarece cred că viață îi este pusă în pericol. Senatoarea AUR susține că în urmă cu un an era urmărită pas cu pas de persoane necunoscute care o așteptau la locuința să și apoi mergeau cu ea peste tot.

Diana Sosoacă susține că motivul pentru care este „filată” e acela că patrioții sunt în pericol în România.