Se gandea la ce e mai rau dupa ce a ramas insarcinata si burta nu i se mai oprea din crestere! Ce a nascut aceasta femeie

eduard

Perioada sarcinii este grea pentru orice femeie, insa Lara Carpenter, din Marea Britanie, a trait un adevarat cosmar.

In timpul celor 9 luni proportiile corpului se schimba la toate viitoarele mamici, dar ceea ce i s-a intamplat tinerei este iesit din comun. Ea a luat incredibil de mult in greutate, 42 de kilograme, iar burta i s-a marit atat de mult incat a ajuns sa aiba un diametru de 140 de centimetri.

“La doar 12 saptamani de sarcina lumea ma intreba deja cand nasc, atat de mare eram.

Si burta mea continua sa creasca in fiecare zi. Era prima mea sarcina si nu stiam la ce sa ma astept, insa imi dadusem seama ca ce mi se intampla nu era ceva normal”, spune ea.

Lara isi aminteste ca nu putea sa se aplece din cauza burtii imense, iar atunci cand statea culcata pe spate simtea ca si cum ar fi zdrobita de propria greutate. Se temea de ceea ce i se intampla si se gandea ca bebelusul care urmeaza sa vina pe lume nu se dezvolta corect.

Din fericire ea a nascut o fetita perfect sanatoasa, car a cantarit la nastere 4.2 kilograme. Dupa sarcina Lara a reusit sa slabeasca urmand cu strictete o dieta si facand foarte multe exercitii fizice, iar acum corpul ei arata normal.

Lasă un comentariu