SCHIMBAREA JURIULUI LA ROMÂNII AU TALENT

eduard

PRO TV a adus în fața telespectatorilor show-ul Românii au Talent în luna februarie a anului 2011. Emisiunea de tip concurs a ajuns una dintre cele mai apreciate și urmărite de către români, trustul din Pache Protopopescu având un real succes datorită audiențelor mari înregistrate de-a lungul timpului.

În toți acești ani, componența juriului a suferit modificări, însă Andra și Andi Moisescu, „sunt veterani”, fiind, încă, de la lansarea formatului în postura de „judecători”. Ca și Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii show-ului.

De-a lungul celor 12 sezoane, emisiunea Românii au Talent a adus în fața publicului sute de concurenți care au impresionat o țară întreagă datorită talentelor și spectacolelor prezentate pe scenă.

Jurații au fost cei care au decis „soarta” tuturor participanților, alegându-i pe cei mai buni în finala fiecărui sezon. Cu toate acestea, componența echipei nu a rămas aceeași. Jurații au fost cei care au suferit cele mai multe schimbări, de-a lungul timpului.

Cum s-a schimbat componența juriului de la Românii au Talent pe parcursul celor 12 sezoane

În primele patru sezoane, emisiunea Românii au talent a adunat la masa juriului trei membri importanți: Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu.

Cel mai dur dintre toți a fost Mihai Petre, exigent ca întotdeauna, iar criticiile sale față de concurenți au avut un caracter, în mare parte, constructiv. După încheierea celui de-al patrulea sezon în 2014, Mihai Petre a părăsit masa juraților Românii au Talent pentru a se alătura producției Dansează printre stele, de la Antena 1, unde a ocupat, de asemenea, un loc în juriu.

Mihai Petre a fost înlocuit cu doi jurați pentru cel de-al cincilea sezon: Mihaela Rădulescu și Constantin Cotimanis. Cei doi au stat la masa juriului timp de două sezoane, însă, în 2015, Bebe Cotimanis a părăsit show-ul de talente. Locul său a fost luat de Florin Călinescu.

Ulterior, formula a rămas neschimbată între anii 2016-2018. În anul 2019, Mihaela Rădulescu a anunțat că părăsește și ea locul de jurat. Acela a fost momentul în care Mihai Petre a revenit în echipă, însă nu pentru mult timp.

În 2021, locul lui Mihai Petre a fost ocupat de frumoasa actriță Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, care, însă, nu a rămas nici ea mult timp a;ături de Andra și Andi Moisescu.

Florin Călinescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că părăsește trustul PRO TV pentru a colabora cu o altă televiziune.

Anul trecut, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au fost cei care le-au luat locul Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu. În momentul de față, Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt cele patru vedete care fac parte din componența juriului.

Motivele pentru care echipa juraților a suferit schimbări, de-a lungul timpului, au fost legate atât de faptul că unii dintre ei au primit oferte de nerefuzat la alte televiziuni, cât și de faptul că echipa de producție a vrut să vină cu noutăți către telespectatori, aducând și alte vedete la masa juriului.

Lasă un comentariu