Scene violente între salvamari şi turişti, pe o plajă din Eforie Nord. Ce îi neliniștește pe cei veniți în vacanță pe litoralul românesc

eduard

Scene violente au avut loc, în urmă cu puțin timp, pe o cunoscută plajă din Eforie Nord, după ce salavamarii au atras atenţia de mai multe ori unui grup de turişti să nu între în marea agitată. Oamenii, nervoși, nu au făcut altceva decât să sară la bătaie.

Bătaie generală pe o plajă din Eforie Nord, după ce salvamarii au atras atenţia de mai multe ori unui grup de turişti să nu intre în marea agitată.

Bătaie pe plaja din Eforie Nord între salvamari şi turişti

Mai exact, unul dintre turiştii de pe plajă a aruncat cu o piatră spre un salvamar aflat pe un skijet. Ei bine, acela a fost momentul în care salvamarul s-a apropiat de ei, bărbaţii au sărit la bătaie, iar în bătaie au intervenit şi ceilalţi salvamari şi a urmat o bătaie generală.

Se pare că totul a avut loc în contextul în care, în ultimele zile, şase oameni au murit înecaţi după ce au ignorat avertismentele specialiștilor de pe plajă şi, totodată, steagul roşu care interzice intrarea în mare.

Cu toate acestea, scandalul a avut loc în aceeaşi zi în care alţi turişti, care se băteau între ei, la Costineşti, s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi de martori să restabilească ordinea.

Doi tineri au fost spulberaţi de un jetski în timp ce se aflau pe saltea gonflabilă

De curând, un alt accident teribil a avut loc pe una dintre plajele din Eforie Nord. Este vorba, mai exact, despre doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, în zona Plajei Belona, au fost spulberaţi de un jetski.

Așadar, în urmă tragicului accident, unul dintre cei doi tineri a fost resuscitat pe plajă, fiind în stare gravă la spital, unde a fost operat.

Lasă un comentariu