Scene incredibile în Argeș: A fost săltat de mascați direct de la petrecerea pe care a transmis-o live pe facebook

0

În România tuturor posibilităților, asistăm la încă un episod halucinant petrecut în Argeș. Un individ de 24 de ani, condamnat la închisoare, a fost săltat direct de la petrecerea pe care a încins-o acasă și pe care a transmis-o live pe facebook.

Nu a apucat să oprească filmarea până când au venit mascații, iar la întreaga operațiune au fost martori toți cei care se uitau cum chefuiește infractorul!

Turmentat de licoarea lui Bachus, individul căutat de poliție, poreclit Alyn Legendă Vie, se dă în stambă în fața camerei ca să vadă tot internetul cu cât patos petrece. Când abia se mai clatină, are parte de o vizită care-i cutremură casa din comuna Merișani, județul Argeș.

Scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune
Mascații și polițiștii au năvălit peste el în casă și l-au pus la pământ. Exact ca într-un film de acțiune, toată scena descinderii a fost surprinsă în direct, chiar de camera de la telefonul bărbatului de 24 de ani.

Individul era urmărit încă de la începutul lunii octombrie de când judecătorii din Arad l-au condamnat definitiv pentru furt, iar când l-au văzut că e în direct pe Facebook, polițiștilor nu le-a fost greu să-i afle locația și au acționat imediat.

Bărbatul a fost dus la penitenciar
Și dacă tot au îndeplinit cu succes misiunea, polițiștii s-au ocupat apoi și de ceilalți petrecăreți.
Bărbatul capturat a fost dus la penitenciarul din Mioveni, iar acum autoritățile urmează să hotărască unde își va ipăși pedeapsa de un an de închisoare pentru furt.