Scene incredibile cu tatăl criminalului Vlad Pascu. A intrat cu motocicleta în jurnaliștii care voiau sa îi ia declarații

eduard

Familia lui Vlad Pascu este, din nou, în centru atenției. De această dată, tatăl tânărului care a accidentat mortal doi oameni în stațiunea 2 Mai, este în centrul atenției. Mihai Pascu și-a făcut ieșirea din sediul DIICOT în mare stil. Înconjurat de cei care încercau să îi ia declarații, bărbatul s-a urcat pe motocicletă și a intrat în grupul de jurnaliști care era în fața sa.

Mihai Pascu a fost astăzi, 14 septembrie, protagonistul unui episod greu de explicat. Acesta a fost adus la sediul DIICOT, unde a fost audiat în dosarul în care este cercetat fiul său, iar la ieșire a intrat cu motocicleta într-un grup de jurnaliști, care încercau să îi ia declarații.

Mihai Pascu, gest surpinzător
Așa cum spuneam, astăzi, Mihai Pascu s-a prezentat la sediul DIICOT, unde a fost audiat în dosarul în care este cercetat fiul său. După câteva ore petrecute în incinta instituției, bărbatul a părăsit clădirea și s-a îndreptat către motocicleta cu care venise.

Așa cum era de așteptat, în jurul acestuia s-au adunat reporteri și cameramani care încercau să obțină câteva declarații de la el. Bărbatul s-a urcat pe motocicleta sa, marca BMW, a pornit-o și a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta. Se pare că acesta a accelerat și a intrat în jurnaliștii care erau în fața sa. Distanța a fost una mică, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. Toți cei de la fața locului au rămas șocați de gestul lui Mihai Pascu.

Reamintim că joi dimineață, procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Antidrog au declanșat o operațiunea amplă în București, denumită „Hidra”. Aceasta îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri.

Astăzi, la sediul DIICOT au ajuns părinții lui Vlad Pascu, mama acestuia fiind suspectă că a încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei, dar și Tudor Duma, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu.

Lasă un comentariu