Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde! Un elvețian susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro

0

La doi ani de la moartea lui Cornel Galeș un nou scandal a prins contur! Un cetățean elvețian a prezentat instanței o promisiune de vânzare-cumpărare pentru apartamentul respectiv, semnat de Cornel Galeș în 2018, moment în care soțul Ilenei Ciuculete ar fi primit de la respectivul suma de 15.000 de euro în două tranșe egale.

Cornel Galeș a murit în 2019, lăsând în urma lui o datorie de 68.000 de euro la băieții Ilenei Ciuculete, bani care li s-ar fi cuvenit din moștenirea celebrei interprete. După succesiune, Claudia, singura fiică a lui Cornel Galeș, a rămas să plătească ea datoria și a scos la vânzare un apartament pe care Galeș îl cumpărase în 2017, într-un complex imobiliar nou, după moartea Ilenei Ciuculete.

Astfel, Cornel Galeș ar fi primit de la elvețian circa 15.000 de euro, în două tranșe egale, înainte să moară. Prima dintre acestea a fost achitată pe 14 iunie 2018, tranzacția având loc în prezența unui notar public. O lună mai târziu, bărbatul a plătit și a doua tranșă.

Elvețianul spune că a insistat la Cornel Galeș să meargă cu el să încheie actele, însă acesta a tot găsit motive să amâne momentul. În cele din urmă, Galeș a murit fără să mai finalizeze vânzarea.

Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde. Păgubitul nu a putut să oprească licitația

De altfel, nici nu mai avea cum să vândă apartamentul, pentru că acesta intrase în litigiu, după ce Cristi și Mugurel, băieții Ilenei Ciuculete, au câștigat pe fond procesul cu Galeș și conform deciziei, urma să primească de la acesta 68.000 de euro.

Impresarul nu a mai putut să vândă imobilul, acesta intrând sub sechestru asigurator, iar acesta a ajuns, prin succesiune, la fiica acestuia. Lunile trecute, imobilul a fost scos la licitație, la cererea fraților Sfetcu.

Elvețianul a încercat să oprească licitația și să anuleze executarea silită, pe motiv că apucase să plătească o parte din el, însă judecătorii i-au respins cererea, pentru că numele lui nu apărea în cartea funciară a imobilului.

Fiica lui Cornel Galeș a rămas cu datoriile tatălui ei

În continuare, cumpărătorul păcălit a acționat-o în judecată pe fiica lui Cornel Galeș. Pe de-o parte, el a cerut executarea silită a tinerei, iar într-un alt dosar, a solicitat instanței o hotărâre judecătorească care să țină loc de contract de vânzare-cumpărare.

Așadar, scandalul pe moștenirea soților Galeș-Ciuculete este încă departe de a se fi încheiat, deși a trecut mult timp de la momentul în care cei doi au încetat din viață.