Scandal într-un spital din Giurgiu! O asistentă a fost bătută crunt de o colegă

0

O asistentă de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost lovită cu bestialitate de o altă colegă, chiar în spitalul în care se aflau.
Asistenta violentă a izbucnit, în urma unui episod de gelozie, se arată în mesajul postat de cadrul medical pe pagina sa de Facebook.

Victima povestește că a fost băgată forțat într-un cabinet al unui medic din spitalul în care a fost lovită de mai multe ori, cu pumnii și picioarele.
Femeia a povestit tot ce i s-a întâmplat, printr-o postare pe pagina ei de Facebook
Victima a povestit într-o postare pe Facebook exact cum a avut loc incidentul petrecut pe 15 octombrie, chiar în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Femeia a spus că a fost lovită brutal, cu pumnii și cu picioarele, de către o colegă de serviciu. Aceasta spune că totul a pornit de la un zvon pe care colega sa violentă l-ar fi auzit despre medicul cu care ar avea o relație.
”Am fost agresată cu brutalitate fizic și verbal în cabinet de către colega mea, aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam în cabinetul Dr. Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat”, a scris femeia pe Facebook.
După ce a fost lovită, victima, a depus plângere penală
După cele întâmplate, femeia agresată a sunat imediat la 112, pentru a face plângere penală, apoi a mers la UPU pentru consult și îngrijiri medicale si la Medicina Legală, pentru constatarea leziunilor și eliberarea certificatului medico-legal.

„Considerați că o problema personala poate fi rezolvata în acest fel într-o instituție publică de stat? Sper ca organele abilitate ale Poliției și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise”, a mai adăugat asistenta agresată, din Giurgiu, în mesajul transmis pe Facebook.