Scandal de proporții după finala America Express! Fanii sunt revoltați: „Nu au meritat deloc trofeul ! Erau tot timpul pe la mijloc!”

eduard

A avut loc mult așteptata finală a show-ului America Express, iar fanii au rămas cu un gust amar. Internauții au sperat până în ultima clipă că marele premiu va ajunge în mâna fraților Eram. Realitatea a fost, însă, diferită.

Nemulțumirea a cuprins comunitatea fanilor America Express odată ce a fost dezvăluită echipa câștigătoare. Numeroase persoane sunt dezamăgite de cum s-a desfășurat ultima cursă, considerând că frații Alexia și Aris Eram meritau titlul în acest sezon.

Printre cei care au stat cu sufletul la gură în așteptarea emisiunii America Express, se resimte o deziluzie imensă după marea finală. Așteptările audienței erau cu totul altele, iar mulți dintre ei au anunțat că nu vor mai urmări show-ul în viitor.

Opinia majoritară a internauților este că Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu erau demne să primească premiul în valoare de 30.000 de euro și trofeul competiției de pe Drumul Soarelui. Mulți ar fi preferat ca cealaltă echipă să fie declarată câștigătoare.

Numeroși susțin că Alexia și Aris Eram ar fi meritat să fie învingători, evidențiind faptul că, pe parcursul emisiunii, au dovedit abilități notabile și o competitivitate remarcabilă. Fanii sunt ferm convinși că cei doi frați sunt, de fapt, adevărații câștigători ai acestui sezon.

„Felicitări Aris și Alexia sunteți câștigătorii acestei ediții! Sunteți niște copii minunați și frumos educați. Bravo!”, „Dezamăgitor. Frații meritau să fie câștigători”, „Felicitări Alexia Eram și Aris! Sunteți eroii sezonului”.

„Nu au meritat deloc trofeul ! Erau tot timpul pe la mijloc! Pe când Alexia și Aris erau mereu în top 3” sau „Dezamăgire, frații Eram meritau trofeul. Au fost sufletul sezonului, copii frumoși, educați, ambițioși, deloc răsfățați”, sunt câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Alexia Eram a transmis un mesaj emoționant după ce a pierdut finala America Express. Sora mai mare a lui Aris Eram a dezvăluit că a plecat de acasă cu gândul că va pune mâna pe trofeul competiției de la Antena 1.

Din păcate, nu a reușit acest lucru, însă e foarte fericită că oamenii au ajuns să o cunoască așa cum este în realitate. Fiica celebrei prezentatoare de știri Andreea Esca este foarte încântată de experiența trăită alături de fratele său.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul într-un mod aparte”, a scris Alexia Eram pe pagina de Instagram.

Finalista de la America Express a mai mărturisit că a fost greu, dar a meritat din plin. Mai mult decât atât, influencerița a ținut să le mulțumească din suflet celor care au susținut și încurajat permanent echipa sa și a lui Aris Eram.

Lasă un comentariu