Sărbători la spital pentru iubitul Iuliei Vântur. Ce i s-a întâmplat celebrului actor Salman Khan

0

Iubitul Iuliei Vântur a ajuns la spital chiar în ziua de Crăciun. Brusc, bucuria prilejuită de sărbătorile de iarnă a fost umbrită de un incident total neprevăzut. Tatăl actorului a dat asigurări că acesta se află acum în afara oricărui pericol.

Salman Khan a ajuns de urgență la spital

Celebrul actor, iubitul Iuliei Vântur a avut nevoie de spitalizare chiar în ziua de Crăciun, după ce a fost mușcat de un șarpe. Salman Khan se afla la ferma sa din Panvel când a văzut un șarpe care intrase într-una dintre încăperi. Actorul a încercat să-l dea afară cu un băț, dar nu a reușit, moment în care l-a apucat cu mâna. Atunci a fost mușcat de trei ori.

Un șarpe a intrat în ferma mea și am încercat să-l dau afară cu un băț. Treptat a ajuns la mâna mea. Atunci l-am apucat pentru a-l elibera și m-a mușcat de trei ori. A fost un fel de șarpe otrăvitor. Am fost spitalizat pentru 6 ore. Sunt bine acum, a declarat Salman Khan pentru agenția de presă ANI.

Actorul se află acum în afara oricărui pericol, dar cu siguranță incidentul cu șarpele a speriat toată familia sa, și nu în ultimul rând pe iubita sa.

Iubitul Iuliei Vântur a împlinit 56 de ani

Pe 27 decembrie 2021, iubitul Iuliei Vântur a împlinit 56 de ani. El și-a aniversat ziua de naștere în compania celor dragi, la ferma pe care o are în Panvel. Salman Khan este un actor celebru de filme indiene care a cunoscut succesul în 1988 după ce a jucat în producţia Biwi Ho To Aisi.

De-a lungul timpului a fost distribuit în filme de Bollywood și a obținut Premiul Filmfare pentru Cel mai bun actor grație rolului său din Kuch Kuch Hota Hai (1998).

Salman Khan se iubește de mai mulți ani cu Iulia Vântur, dar până acum nu și-au oficializat relația. În India, alături de Salman, Iulia Vântur a dezvoltat o carieră înfloritoare în muzică și film, fiind una dintre cele mai apreciate artiste.