Sarah, femeia fără MÂINI, își crește singură fiica de patru ani

eduard

Sarah Talbi reprezintă dovada vie a faptului că dragostea unei mame pentru copilul ei nu are limite și poate depăși orice obstacol.

Sarah Talbi s-a născut fără brațe, dar acest lucru nu a împiedicat-o să dea totul pentru fetița ei dragă de 4 anișori.

Cum reușește o mamă fără mâini să aibă grijă de fiica ei
Artista Sarah Talbi se bucură de viața sa în Bruxelles, Belgia, în ciuda numeroaselor provocări cu care s-a confruntat de-a lungul existenței sale.

Născută fără brațe, Sarah a trebuit să învețe rapid cum să facă lucruri folosindu-se doar de picioare.

Nimic nu este imposibil pentru Sarah, de la a pregăti masa la se îmbrăca.

Femeia a muncit din greu pentru a se educa și a făcut totul cu puțin ajutor.

În copilărie, copiii au întrebat-o de ce nu are brațe, dar acest lucru nu a întristat-o niciodată. Le-a explicat cu calm: „Pentru mine, a fost absolut firesc. Credeam că există o mulțime de alți oameni fără brațe și eu eram doar unul dintre acei oameni”.

În luna septembrie a anului 2018, Sarah a devenit mămică. S-a născut fiica ei, Lilia. Sarah a avut grijă de ea, a spălat-o și a îmbrăcat-o singură.

Forța centrală a lui Sarah i-a permis să o ridice pe Lilia din pat și a ajutat-o să gătească în bucătărie. Tăia legumele și chiar știa cum să frământe aluatul cu degetele de la picioare.

Lilia este „o adevărată fericire”
Sarah afirmă că a fost mai precaută când fiica ei era bebeluș și s-a bazat pe ajutorul soțului ei. Tânăra încă își dădea seama cum să se descurce având un copil, ceea ce nu a fost mereu ușor.

Aceasta a subliniat faptul că a avut parte de sprijinul soțului ei și a precizat că acesta a fost un tată foarte implicat atunci când a crescut-o pe Lilia.

Nu a fost mereu ușor să împartă sarcinile, pentru că Sarah dorea să fie alături de fetița ei în toate modurile posibile.

Aceasta a împărtășit: „A fost foarte dificil pentru că, în calitate de mamă, vrei să ai acea legătură directă. Niciodată nu am avut nicio problemă în a cere sprijin atunci când a fost vorba de dizabilitatea mea, dar a cere ajutor când a fost vorba de copilul meu a fost greu de îndurat.”

Sarah are un canal de YouTube, unde a povestit totul despre experiența ei ca mamă cu dizabilități.

Ea a fost fericită să vorbească și cu alții despre handicapul ei și să ajute la destigmatizare. Sarah a dezvăluit că, de-a lungul anilor, și-a însușit multe tehnici necesare pentru a avea grijă de fiica ei și spune că acum poate avea grijă de copilul ei fără ajutor.

Sarah se plimbă deseori cu fiica ei în parc, „o adevărată fericire”, după cum spune ea.

Din nefericire, Sarah s-a confruntat și cu unele mesaje răutăcioase, dar rămâne foarte optimistă. Sarah este cu siguranță o supermămică, iar încăpățânarea ei trebuie să devină inspirație pentru oricine crede că un anumit lucru este imposibil de realizat, scrie news.amomama.com.

Lasă un comentariu