Salariul uriaș oferit ca dispecer. Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te angajezi

eduard

Zilele acestea, a apărut, pe site-urile de specialitate, un anunț de angajare pentru postul de dispecer în Sectorul 6 din București.

Angajatorul are nevoie de o femeie dispusă să lucreze într-un cartier rezidențial, în ture. Oferta depășește cu mult salariul pe care îl câștigă un absolvent de facultate.

Potrivit anunțului, un angajator oferă între 4.500 și 6.000 de lei salariul pentru un post de dispecer. Experiența nu este necesară, dar constituie un avantaj atât din punct de vedere salarial, cât și în ceea ce privește șansele de angajare.

Cerințe pentru postul de dispecer
Nu se știe din ce motiv, dar angajatorul este dispus să angajeze doar femei care au până în 45 de ani. Cele care acceptă jobul vor lucra în ture, în condiții decente, câte 12 ore.

Printre cerințele pe care le solicită postul, se numără cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional și cunoștințe pe operare pe calculator.

Job similar, dar cu un salariu mai mic
O altă oferă pentru un post de dispecer este de 3.500 de lei pe lună. Programul de lucru este, de asemenea, în ture, dar de 12 ore, urmate de 24 de ore libere, după aceea de 12 ore, urmate de 48 de ore libere.

Responsabilitățile unui angajat sunt:

– Vizionarea și tratarea alarmelor;
– Relaționare cu echipajele de intervenție telefonică atunci când este cazul;

– Relaționare cu echipa tehnica din teren, în cazul în care se solicită acest aspect;
– Informare telefonică sau prin e-mail, în cazul în care există pătrunderi prin efracție;

– Informarea șefului de dispecerat în cazul în care există: solicitări ale beneficiarilor, pătrunderi prin efracție sau alte probleme de orice natură, legate strict de job si/sau desfășurarea acestuia.

Beneficii:
– Salariu motivant, în funcție de experiență și performanțe, la data fixă, iar dacă ziua de salariu este în zi de weekend sau zi de sărbătoare, plata se face în următoarea zi lucrătoare.

Lasă un comentariu