Salariul femeii de serviciu la Lidl: 3.200 lei

eduard

Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri din România, continuă să atragă un număr semnificativ de angajați datorită remunerațiilor competitive oferite. Compania se numără printre cele mai mari companii din țară în ceea ce privește numărul de angajați și continuă să fie o opțiune atractivă pentru românii în căutarea unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Potrivit datelor oficiale din registrul de personal, Lidl ocupă poziția a 7-a în clasamentul companiilor din România în funcție de numărul de angajați, având în total 10.086 de salariați. Cu toate acestea, numărul de angajați a înregistrat o ușoară scădere față de anul trecut, cu 828 de persoane mai puțin.

Unul dintre posturile care atrage interesul românilor este cel de femeie de serviciu. Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial al companiei Lidl, un angajat în această poziție poate beneficia de o remunerație de minim 2.200 de lei pentru un program de lucru de patru ore. Cu toate acestea, salariul poate ajunge până la 3.200 de lei, ținând cont de beneficiile suplimentare oferite, precum tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri.

Pe lângă salariu, Lidl oferă și o serie de beneficii angajaților săi. Printre acestea se numără un program de onboarding și un mentor dedicat, recompense pentru orele de muncă lucrate suplimentar, un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște, zile de concediu în plus odată cu vechimea, asigurare medicală privată și asigurare de viață în caz de accident, liber de ziua de naștere și programe dedicate de training.

Un alt aspect atractiv al acestui loc de muncă este accesibilitatea criteriilor de angajare. Lidl solicită doar absolvirea a cel puțin 4 clase și abilități de lucru în echipă, făcând acest post potrivit pentru cei care doresc să se alăture unei echipe dinamică și prietenoase.

Responsabilitățile unei femei de serviciu la Lidl includ menținerea curățeniei atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, cu accent pe zonele precum grupurile sanitare, parcarea și sala de vânzare. De asemenea, aceasta trebuie să se ocupe de colectarea ambalajelor din carton și a foliei de aluminiu din sala de vânzare, curățarea aparatelor de reciclare și efectuarea unei colectări selective a deșeurilor.

Comparativ cu alte locuri de muncă în domeniul curățeniei, salariul unei femei de serviciu la Lidl este unul atractiv. În timp ce un angajat similar într-un hotel poate câștiga în jur de 3.300 de lei într-un caz fericit, la Lidl salariul poate ajunge până la 3.200 de lei, chiar și pentru un program de lucru de patru ore.

În concluzie, Lidl se numără printre companiile din România care atrag angajați prin salarii competitive și beneficii suplimentare. Remunerațiile oferite de Lidl pentru postul de femeie de serviciu sunt peste media pieței și compania se mândrește cu un număr considerabil de angajați satisfăcuți. Pentru cei care caută un loc de muncă stabil, bine plătit și cu oportunități de dezvoltare, Lidl este o alegere potrivită.

Lasă un comentariu