S-a aflat! Cu ce televiziune au semnat cei trei chefi de la Chefi la cuțite

eduard

Anunțul momentului în piața media îl reprezintă plecarea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite”. Cei trei chefi au spus că vor să încheie proiectul pe motiv că sunt epuizați, iată însă că au apărut zvonuri că chefii s-ar putea întoarce la PRO TV.

Chefii s-ar putea întoarce la PRO TV
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, au anunțat că nu mai doresc să continue și sezonul următor, cu toate că, erau plătiți destul de bine de Antena 1. Această veste a stârnit un val de reacții printre fani care consideră că emisiunea nu va mai avea niciun farmec fără celebrul trio. După cum știm, cei trei s-au lansat în această formulă la emisiunea „Master Chef” de la PRO TV care a fost un adevărat fenomen. După plecarea lor însă mulți dintre fani s-au arătat atunci extrem de dezamăgiți.

Iată însă că acum, Antena 1 ar putea primi o lovitură de grație din partea postului concurent care acum ar putea să îi „fure” pe cei trei chefi care s-ar putea întoarce înapoi la PRO TV. Potrivit informațiilor dezvăluite de cancan, cei trei chefi ar fi avut întâlniri în secret cu PRO TV pentru a pregăti un nou show culinar.

„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe. Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădară la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești. Până acum s-a spus numai una.Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, au spus sursele CANCAN.

Lasă un comentariu