Ryan Guzman și Chrysti Ane au devenit părinți pentru a doua oară! Sarcina a fost ținută în mare secret

0

Surpriză în showbiz! Logodnica lui Ryan Guzman, Chrysti Ane, a născut al doilea copil joi, 7 ianuarie, după ce a ținut în mare secret sarcina.

Ryan Guzman a postat un mesaj extrem de emoționant, dedicat fetiței sale, pe paginile de socializare.

„Genevieve Valentina Guzman, bine ai venit în lumea asta nebună, fetița mea! Mama ta, fratele tău, Mateo și cu mine suntem atât de fericiți că ne-ai binecuvântat în cele din urmă cu prezența ta. Amintește-ți că familia va fi întotdeauna alături de tine, necondiționat. Cu dragoste, tata.” , a scris actorul, în vârstă de 33 de ani.
„Am fost însărcinată pe toată perioada carantinei. Micuța noastră, Genevieve Valentina Guzman, a venit pe lume astăzi, la 3:50p.m. Ry și cu mine am decis să fim puțin egoiști de această data și să păstrăm această bucurie imensă doar pentru noi. Sunt foarte bucuroasă că am luat această decizie. A fost totul mai special”, a scris brazilianca.
Chrysti Ane și Ryan Guzman au devenit părinți pentru prima oară acum doi ani, când Chrysti a născut primul fiu, în ianuarie 2019.
„2018 a fost un an plin de surprize neașteptate”, a scris nativul din Texas în dreptul unei fotografii din septembrie 2018 cu burtica de graviduță a Anei.

„Noi locuri de muncă, vieți noi și o dragoste nouă. Fiecare an ne surprinde cu lucruri din ce în ce mai frumoase. Pe măsură ce anul se apropia de sfârșit, amândoi am crezut că nu vor mai veni alte surprize. Însă ne-am înșelat! Cea mai frumoasă surpriză nu a sosit încă, dar este pe drum. Să ne trăim viața cât mai frumos!, a adăugat actorul.